Lägenhet!

Nu har jag hittat en lägenhet som jag har sökt, äntligen!!
Åh, jag är såå exalterad! Berättar mer om jag får den, vilket ges till känna om några veckor. Om jag får den är jag gone den 1 augusti :D 41 m². I löve it.

Jag sitter fortfarande i pyamaslinne och ett par shorts, so I'm guessin it's time to get dressed! Ikväll blir det middag med min älskling. Han ska bjuda som en liten gåva efter vår 2-årsdag. Tills dess blir det inte mycket, softa lite, kanske tvätta håret igen för det blir inte så fint efter en ljusning.

Allt kommer lösa sig, om jag får lägenheten är jag såå lycklig! Känner verkligen för att flytta.. Vill ha mitt eget ställe, ta mitt eget ansvar för mat, städning och tvättning. Och jag bor fortfarande relativt nära föräldrarna så vi kan ses någon gång i veckan.. Tycker ändå lite synd om mamma att jag ska flytta eftersom jag är tjejen i familjen som hon kan snacka med och även den som hjälper henne med allt. Pappa tycker jag också synd om eftersom jag också är den som han pratar med mest. Jag känner mig som den som alla är vän med i familjen, den som inte ställer till bråk. Är lite orolig kanske att det blir en del bråk och sura miner när jag inte bor kvar. Men men, det är ju upp till dem att ta itu med då, jag ska också börja leva mitt vuxna liv :) och mamma får väl se till att de hjälper henne lite!

Nu ska jag gå och le hehe. Ha en superfin lördag - muah!


Jag&älsk på restaurang på Lefkada, Grekland augusti förra året.
Godaste pizzan jag någonsin ätit ^^


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0