Inventering in da house.

Det blev ingen mormor idag. Hon var på vandring, så jag bestämde mig att jag också skulle ta en vandring - igenom mina saker här hemma ^^. Som ni kanske märkt brukar jag få städ-ryck på söndagar och även idag. Men då allt redan är städat och det bästa jag kunde göra var att plocka lite pärlkonvaljer. PÄRLHYACINTER! Efter några minuters googlande så hittade jag namnet. Jag är en sån typ som bara inte kan hoppa över ord. Om jag tappar ett ord måste jag hitta det innan jag kan gå vidare med mitt liv, eller i detta fall, blogginlägg! Nog om mina konstigheter. Jag plockade i alla fall blommor i trädgården och satte på min byrå, sedan började jag leta genom alla mina flytta-hemifrån-saker. Det var inte lite ni!

För det första har jag en kista med grejjer. Skrev upp allt där fanns i ett block, sen har jag lite i garderoben, skrev upp det... En låda i förrådet, där jag hittade saker jag glömt att jag hade! Sedan hittade mamma en hel låda till och mina vinglas som jag fick förra året och sen hittade jag tallrikar som jag glömt. Sak efter sak efter sak kom fram där inne i förrådet. Skitfina saker! Jag fyllde 1,5 a4-sida med kökssaker. Så jag har en del. Har även några handdukar och badlakan till och med till toaletten - niice! Har märkt att jag fantamej samlar på kaffekoppar rejält!! 5 olika sorter + min finservis. Men av vissa har jag bara två koppar och av en hade jag fyra, så det är inte 12-serviser direkt. Kan ju visa upp de någon dag.. Om jag orkar leta upp dem igen :p

Kändes i alla fall som julafton att hitta en massa konstiga lådor och "ahhh, den hade jag glömt att jag hade!". Kul kul. Måste nana nu, ska upp tidigt imorgon och träffa gruppen. Blir lite arbete, bland annat skriva ut enkäterna och ringa runt till skolor, sen klockan två ska jag träffa Jessie!! Har lite problem med min outfit... Ska ju inte bli så varmt och det är så svååårt att klä sig mittimellan-varmt. Jag kan klä mig kallt och varmt, men mittimellan?


Tänk att få heta något så vackert som pärlhyacint. Vackert vackert..

Aja, sov sött alla sötisar där ute! En stor fet....

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0