Djungelfadder

http://thaikalle.blogg.se/2009/may/tradtrollet-billi.html#comment

Kolla in denna blogg, speciellt inlägget som jag länkat till. Åhh apor är söta! När jag läste det kunde jag inte annat än att vara en stolt djungelfadder :)

Imorgon drar vi i familjen till Karlshamn med kusiner och mormor&morfar. Där ska vi träffa min andra kusin och min moster och hennes sambo då.Vi ska ha lite picknick vid stranden, förhoppningsvis under en fin sol som värmer oss och bärandes på lite kläder! Spela kubb och så, fira mors dag :) Jag tar med kameran, så hörs vi imorgonkväll!

Shit, jag hoppas jag är hemma till Gossip girl!! Annars går jag under. Måste fråga mamma imorgon... Shit pommesfrites vilket i-landsproblem :p Eller Sofie-problem kanske jag ska säga.

Take care nu alla söta läsare, ni är underbara!
Fast det bara är ett fåtal av er som kommenterar, så är jag glad av att veta att ni trogna läsare finns där ute någonstans och att ni läser min blogg :)

Kommentarer
Postat av: Julia

Jag har varit "aktiv" vegeterian i någon månad, men det kom smygandes för mig. Det började med det dåliga samvetet, sedan mer och mer olust att äta, sedan illamående rent utav... nu mår jag mycket bättre och jag känner att jag har gjort rätt val! Du med. Keep it up

2009-05-31 @ 01:49:07
URL: http://juliapysslar.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0