Den svarta poesin



Har rosengårdsbon någon gång fänglats av namnet stadsdelen begåvats med? Nej förvisso inte! Har han någon gång fäst intresse vid det, så är det för den falska bild den ger av stadsdelen. Rosengård är väl så långt ifrån en rosengård man kan tänka sig, där surrar inga bin bland frodiga blomster, där gläds man inte av fågelkvitter, där insuper man ingen blomsterdoft.

Detta vackra, hårda och verkliga citat kommer från en lärare på min skola - Per-Markku Ristilammis bok. Jag blev fängslad av det första gången jag läste det. Har inte riktigt avslutat mitt pluggande, vilket jag bör göra nu. Har skummat igenom två böcker och måste skumma igenom en tredje på väg till skolan imorgon. Det är mycket press på oss nu, men det är bra för det behöver vi. 

Jag gjorde potatisgratäng innan, för första gången i mitt liv. Den blev supergod!! Även om den tog en timme i ugnen och jag och brorsan startade ett bråk över den. Men vill man ha potatisgratäng så vill man. Blev sugen på det. Det passar sjukt bra till vegetarisk mat, jag gillade inte alls det innan när jag åt kött, märkligt va??

Nu måste jag gå och duscha och sånt innan jag ska ta ut Lillan och mata Shelly och allt. Fan imorgon ska jag till skolan klockan åtta! Fråga mig inte hur jag ska hinna göra allt...  Vi hörs sen!

Kommentarer
Postat av: Jessie

Mums, jag gillar potatisgratäng.



Jag kan träffas nästan vilken dag som helst så säg du när du kan så fixar vi det.

Looking forward to it.



kram på dig

2009-05-06 @ 21:35:01
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: Elena

Åh, gott med potatisgratäng! (:



Hoppas allt är bra med dig.

2009-05-07 @ 22:47:55
URL: http://ellisono.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0