Byggare Sofie

Vilken dag! Innan vi kunde bege oss mot Center syd var Dilshad tvungen att jobba, vattna ett hus. Han är murare, för er som inte vet och efter man sprutat på puts på huset så måste man vattna det i tre dagar i rad, såvitt jag är införstådd. Så det inte blir sprickor och så. Jag vattnade också, det var kul att gå omkring på ställningarna, men jag tror han njöt av synen mer! Haha han såg i alla fall ovanligt glad ut. Det var en rolig stund! Tyvärr glömde vi kameran!

När vi kom till Center syd var vi ashungirga, som ett par byggare :p Vi beställde vegetarisk souvlaki, alltså spett med grönsaker istället för kött, med tzatziki, pommes och oliver (endast två stycken! buhu). Vi fick vänta på maten i typ 20-25 minuter! Fast vi var de enda som beställde! Herre min jesus, tur att vi inte ses så ofta så att våra munnar går i ett, annars hade vi nog fått spel. Maten var asgod, tog inte foto, för som jag sa så var vi väldigt hungirga. Jag kom på efter tallriken var så rensad som min mage orkade att göra den "åhh, vi glömde ta bild!"

Eftersom vi kom sent till Center syd hann vi inte kolla så mycket i affärer, men jag provade åtminstone några bikinis från h&m, väldigt fina. Speciellt en som jag verkligen gillar. Ska köpa den om jag inte hittar någon finare, skulle egentligen inte köpa från h&m i år, eftersom jag alltid köpt därifrån, likaså gör alla andra tjejer, vilket gör det hela ganska tråkigt. Vi hade i alla fall megaroligt. Han har fått för sig att han ska köpa en gul t-shirt. Gul! Haha. En ljusgul kanske, men han vill ha en knallgul. Vi får väl se älskling hur det blir med den saken :P haha.

Men men, här kommer bilder :)


I väntan på maten!


Efterlängtad Twister!! ♥


Älskling försöker lära sig ett och annat om kvinnor

Kommentarer
Postat av: sara

jag kan också känna så när man köper ett plagg från gina eller hm.. många har dem. Men man vill samtidigt inte lägga ut hur mycket pengar som helst, särskilt inte på en bikini som slits och som man oftast köper ny året efter.

2009-05-24 @ 17:46:19
Postat av: min muurare =)

hehe det är olika hur man vattnar ett putsat hus ja =D haha men du va verkligen väldigt duktig =D lite för ansträngande jobb för dig men annars va du som sagt väldigt imponerande =)



fyfan va jag tyckte sovlakin va god !! aaah visste fan inte om att grillade grönsaker kunde ha en sådan stark grillad smak !! otroligt..ja det va antingen det eller sushi som jag starkt funderade på ;)



du ville ju först inte testa de du testade din shiihead....jag fick ju fan tvinga in dig dom...du vägrade fan nästan =D sa till dig att de ser väldigt mycket mer annorlunda om man väl har dom på sig...man kan inte bara kolla på ett plagg sådär bara....du löd mitt råd och ja....i rest my case ;) hehe kyss min ängel...(ska fortfarande köpa en gul-ljusgul t-shirt)....ha det så bra idag och jag hoppas jag fått höra goda nyheter sen =) kyss

2009-05-25 @ 05:41:57


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0