B-uppsatsskrivande

Heej alla vänner!

Idag har varit en lång skoldag. Pluggade från tio till halv fem! En helt okej dag måste jag säga. Visst, sammarbetet är inte det bästa, enligt mig åtminstone. I förmiddags var det lite sisådär, blev förbannad på båda två, men sen efter lunchen, så gick det lite smidigare. Det som är störigt är bara att jag aldrig får sitta vid datorn och fixa, även om jag kan. Så ska de göra det, trots att de inte kan, men ger inte mig chansen. Varför har jag ingen jävla aning om, de kanske är stolta och inte vill ge mig chansen kanske. Lite irriterande i längden faktiskt. Jag ville skriva inledningen, men då fick jag svaret "Nää men det är jag också sugen på", vilket innebar att x ska göra det antagligen och sen sa jag "jag gör gärna diagramen". Och då fick jag svaret "Nää men det var jag också sugen på". Så jag analyserade med Elmi istället.

Men det var inte fy och skam, för vet ni? Vi samarbetade väldigt bra, allt gick väldigt smidigt och analyserade svaren från alla enkäterna, som vi sammanställt tidigare. Satte det i procentform och tittade på skillnader. Tro det eller ej att det gick bra när vi arbetade ihop!

Jaja. Nu ska jag bara stå ut till nästa torsdag! Vi ska också jobba mer för oss själva nu, kan inte skriva allt tillsammans. det blir bra hoppas jag. Jag får ta för mig mer, men är rädd att trampa andra på tårna. Det är en fin balansgång.

Imorgon blir det att plugga hemma, då blir det nog att blogga mer också!


Soo long!


Jag i bilen igår.


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0