Älskling kommenterar

Var tvungen att publicera Dilshads kommentar som ett inlägg. Jag gillar det han har att säga :)

förvirrad...vääldigt förvirrad ! om Länge Leve Djuren!!:
dom läser din blogg, dom tänker sig in i situationen, dom äcklas och känner skräck, dom tycker det är fruktanstvärt om det hänt...samtidigt som dom står med en kebabrulle, hamburgare, skinka, ja u name it..

låt oss säga att en gris hade förstått allt som hände människan..vi blir till köttfärs, vi blir till julskinka, vi blir till gyros, dom grillar oss hela med ett äpple i munnen, och samtidigt tänker dom "oink..du..oink oink...tänk om detta hade hänt oss grisar oiiink...hade då inte världen sett konstig ut? oink...varför är detta rätt mot människor.." samtidigt som dom står och skär av huvudet och sen ta ryggen för att få det finaste köttet på människan....

jag fattar bara inte varför folk inte begriper riktigt vad kött är för något...alltså KÖTT....vävnader, senor, blood, fett, jag menar jag tycker det är rätt konstigt att människor petar sig i näsan och inte kan äta det, jag tycker det är väldigt konstigt att vi äcklas av att ta på någons finne, jag tycker det är konstigt att vi inte kan slicka en främling i röven....jag tycker det är konstigt för de djur man äter har förfan likadana vävnader, blood, röv, finnar osv osv osv...

vad är det med den köttbiten som gör att du verkligen vill ha den så illa in i din mage ? smaken ?? det är nog mest kryddan som gör "köttsmaken" är det nyttigt ? garanterar nog att vegetariskt är fuckt mycket nyttigare, är det umgänget? med andra ord "grupptryck" ? kan nog säga att där inte finns en eller två vegetarianer så varför inte bara säga det om du vill det ?

alltså att äta små barn ? hur hade ni tyckt det hade suttit i menyn ? potatisklyftor med marinerad barn bröst och grillade barn armar med tryffel sås och en liten liten hint av baby hals mmmmm jammi...? bon fucking apetit !
man tänker kanske inte på att ett lam, en kyckling, en kalv, en gris kan vara så unga...jag tror inte kycklingar får fira sitt ett års kalas, lammen kanske når upp till 2 om jag inte tror helt fel, men still, a kid !

jag förstår fortfarnde inte vad skillnaden är liksom, som jag sa innan..likadant blood, vävnader, organ, hjärna, sinne, själ, kärlek för sina egna..dom äter, dom dricker, dom skiter, dom pissar, dom föder dom knullar, dom lever sina lyckliga dar tills människan tar fatt i dom, barbariskt inte sant ? aja...hoppas nu männskligheten fattar ett o annat ...länge leve djuren !
IP: 83.249.22.26

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0