Tur med honey!

Jag hade en rolig eftermiddag med min bästa kompis. Min pojkvän :) Vi var på jägersro center, där det fanns en kinesisk affär med porslin som hade 80% rea. Jag såg världens sötaste mjölkkanna som var gjord som en snäcka, men den kostade 100 kronor. Auch. Så det blev inget köp. Den var värd mycket sa han. Sen blev det fika på Ambrosia.. svårt att bestämma mig bland alla kakor. Satt där och snackade.. Sen gick vi och kollade jacka till Dilshad och han köpte en skitfin tröja som jag tjatade mig till att han skulle prova :P Gick även in på Kicks och sprayade parfymen jag beställt. Skulle visa honom doften. Doftade inte likadant som förra gången, men det beror ju säkert mycket på om man duschat samma dag o sen hade jag nog något spår av en annan parfym också..

Vi lånade hem Ica age 3 också innan vi åkte hem till mig för att laga middag. Jag lagade middag, han gjorde mat till marsvinen. Han är otroooligt långsam i köket :p Blev lite irriterad, naww.. Men det måste ju hålla ett visst tempo så grytan blir färdig samtidigt som riset, ellerhur? Det blev i alla fall gott!!

Myset framför Ice age sen var otroligt mysigt! Det var längesen vi hade filmkväll med gottis. Vi brukar vara ute o hitta på grejjer ibland, han brukar vara här o äta ibland och ibland kollar vi på film men det är sällan jag får allting samma dag. Lycka :) Våra dejter ser oftast ut så att han kommer till mig vid sju-tiden på kvällen och vi dricker kaffe och snackar massa skit om vad som hänt under dagen. Ibland spelar vi spel och ibland kollar vi på tv och myser.

Jag är inte ett dugg trött nu, men ska ändå sova snart, klockan är ju halv två. Imorgon drar jag hem till the village till familjen och tillbringar 4 dagar där.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0