Shoppingrunda

Det blev inte mycket till mig idag inte. Vi var på Center Syd. Hittade en riktigt fräck tröja från Vero moda, visar imorgon i dagsljus! Det var i alla fall kul att titta lite i affärer med honey och vi åt god mat. Jag åt indisk spenatgryta med någon sorts ost, kryddor och lök med ris. Väldigt gott. Ville äta nyttigt. Han tog pizza och jag åt av den också o han av min höhö.

Dilshad ska snagga sig imorgon. Hujedamej. Jag har tjatat att han ska klippa sitt jävla rufs men han vill inte för "det växer ut så snabbt" - som ni märker har jag ingen fåfäng pojkvän. Så sa han då att han bara klipper sig om han kan snagga sig för då växer det inte ut så snabbt. Hjälp. Han kanske passar i det, hoppas det! Normalt sätt gillar jag inte alls killar utan hår. Hoppas det är fint.

Provade klänningen till nyår. Jag har verkligen gått upp i vikt. Fått mycket bredare höfter och även mage känns det som. Konstigt. När jag ser kändisar med kurvor tycker jag att de är sjukt sexiga men när jag ser mig själv i spegeln börja få mer kurvor så blir jag rädd. Jag ska njuta av dem har jag bestämt mig för. De flesta tycker ju att det är sexigt med kurvor, dessutom inbillar jag mig nog att de är så stora som jag tror. ;)

Dilshad stannade kvar hos mig när vi kom hem. Vi hade kul som fan. Hittade på ett eget spel, något slags pictionary, sen letade vi efter spel på internet. Måste ha fler för att variera, vi spelar ju varje dag typ. Men vi hittade inget direkt.. Sen flätade han mitt hår. Han är sjukt duktig på att fläta, tror det är bara för att han är mer hårdhänt än tjejer så de blir bra. Sen gjorde jag mitt hår till trollhår och tog på mig en knallgrön och en knallblå ögonskugga för att visa. Såg sjuk ut.

Har varit en mycket rolig dag med hjärtat mitt!


I somras på ett glasscafé i Västra hamnen

Kommentarer
Postat av: felicia

fin blogg!

anmäl dig gärna hos mig i veckans blogg.

kram ! <3

2009-12-30 @ 01:12:14
URL: http://feliciasj.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0