No drunk

Fyfan vad roligt jag och Dilshad hade igår! Han kom vid åtta och vi började blanda drinkar och tog en ouzo till start. Efter en stund började vi sjunga singstar, skitkul. Vi har typ fyra olika spel, spelade Rock ballads, 90´s och Pop hits. Sjöng och dansade i flera timmar till sist var jag illamående av all mjölk i magen så vi gick ut en runda och var ute en stund i snön. Det snöade väldigt mycket, hur mysigt som helst. Vi är verkligen bästa vänner, fan vad roligt vi har tillsammans :D

Han ville se mig full igår men jag blev inte alls full haha. Tror inte man kan bli full på orgasmer? Baileys har ju bara 17% alkohol.. Hmm. Såklart man kan bli full på det, men svårt eftersom jag inte tar jättemycket sprit, det ska ju vara gott (inte alldeles för starkt)!! Jag drack i alla fall tre och en halv drink och en ouzo och jag var inte lullig ens. Lite synd. Hmm vet inte vad jag ska dricka nästa gång för att bli påverkad. Får kanske dricka baccardidrinkar istället? Då blir kanske inte magen så jädra sprängd av all mjölk haha. Men men vi hade skitkul och han blev lite på örat åtminstone :P Han drack Gin&tonic, sjukt äckligt tycker jag!

Idag ska jag bege mig till köpcentrumet för att inhandla de sista klapparna, sen kommer Linn till mig ikväll. Blir nog lite julgodisbak också.


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0