Min måndag

Dagen var lååång. (jag var ju utan dator!). Kollade på tv en del - Oprah, Extreme home makeover och lite på animal planet.. Sen försökte jag få hit mormor&morfar på fika men de var inte hemma. Kollade lite i fotoalbum från när mamma och pappa var typ i min ålder kanske? Lite kul men de ser mkt mkt äldre ut haha. Och på Emil, vår gamla katt. Så söt när han var källing (jag var inte född då). Jag gick även ut en runda i den iiiiskalla vintern. Minus en grad. Hy!! Gick bara till affären med mamma iofs, skönt att komma ut ändå.

Jag lagade min välkända soppa till middag men som vanligt blir det aldrig lika bra när jag lagar till familjen som när jag lagar till mig själv eller älskling. Kanske sätter för hög press på mig själv? hehe. Men men mamma lagade också potatis&purjolöksoppa så blev lite från varje som vi åt. Våfflor till dessert. MUMS!! Sen har vi haft tv-kväll med till en början Vem vet mest?, sedan Halv åtta hos mig och slutligen Ullared!! Toppenkul. Hade velat vara kompis med de glada vänninorna haha. Ja, sen har jag bara softat och myst med Lillan framför tv:n.

Har smsat roliga sms också idag ;)
*shh*


Godnatt på er, nu blir det skvallerbloggar och lite annat smått&gott.


Kollade långt bak i mitt bildarkiv här i bloggen. Haha detta var förra året när jag&Dilshad var i Tyskland mellan jul och nyår och han testar kläder.


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0