Man är vuxen när..

.. man blir GLAD över nya tvättmaskiner i tvättstugan!



High tech!


Sen jag flyttade in i augusti har jag fått ny kyl&frys, vattenbesparare i kranarna, nu nya tvättmaskiner och snart en ny ugn. Burlövs bostäder verkar vara en skitbra hyresvärd!

Klockan är halv två, jag ska gå ner och hämta min tvätt från torkrummet och sen plugga lite. Halv fem ska jag bli hämtad av Malin&Madde o de ska visa mig nån källarlokal där det finns massa billigt skit :D Ska bli kul och det ska verkligen bli spännande o se vad det är för ställe!!

Har även försökt montera ihop min julgran, fyfan vad svårt! Tog en evighet innan jag fattade hur man skulle montera ihop foten, vet fortfarande inte om den är rätt.  Väldigt otydliga bilder i bruksanvisningen. Sen har jag inte lyckats sätta på den övre delen av granen med den undre. Jag tryckte och tryckte, försökte hänga mig lite så mycket av min tyngd kom på, men det hjälpte inte. Den verkar inte passa, plasten skavs bara när jag försöker trycka i den. Jag får väl vänta tills min pojkvän kan hjälpa mig. Men så mycket muskler ska det inte behövas till en jävla julgran, eller vad säger ni??

Hmm fast jag&han är lite osams just nu så får väl se när julgranen blir klar. Blev sur för att han aldrig kan vara med mig på lördagar och det är trist. Inte kul att vi alltid bara ses på kvällarna. Ja... vi får väl se vem som säger förlåt. Tycker jag har rätt, man vill vara med sin pojkvän på helgerna! Men den kvinnliga delen av hans familj ska handla varje lördag och han kör de alltid (och det tar alltid flera timmar), okej jag förstår att de inte har körkort, men jag tycker ändå att de kunde turas om, de som har körtkort att köra dem? Jag vill också ha min pojkvän på lördagar ju? Kul om man kan gå ut och hitta på saker på dagarna..

Kommentarer
Postat av: Amela

Lokalen är mölla, där det finns smink. Din pojkvän prioriterar inte dig det de handlar om

2009-12-09 @ 14:21:47


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0