Lusselelle!

Vill börja med att säga att min pojkvän är väl underbart uppmuntrande när han skriver i sin kommentar "jag tror inte du kommer vara rik efter dina studier, snarare skyldig". Tack för den, den värmde! hehe.

Idag så behövde inte honey gå till jobbet så han hämtade upp mig i Eslöv, dit jag åkte med mor väldigt tidigt på morgonen. Sen var vi hela förmiddagen innan han skjutsade mig till BIV vid halv två typ. De söta barnen gick ju Lusse-tåg idag. Gud så söta och underbara de är. Okej inte alla :p Men de allra flesta, helt underbart söta!! Lussetåget var roligt, haha. De sjöng samma sång typ 5 gånger, men de har inte haft tid att lära sig andra, många av de kan ju ingen alls sen innan och då är det rätt svårt att de ska lära sig flera när de inte kan språket helt perfekt heller. På festen sen så var det sådär. Alltså julfesten med alla föräldrar. Kändes som att det var massa smågrupper och alla talar ju arabiska. Jag och Carro kände oss en aning felplacerade och ärligt talat får man inte välkomnande blickar heller. Men sen upptäckte vi att alla ungar var i lekrummet, så då satt vi där med dem och pysslade lite. Sen kom tomten och de blev helt lyriska!! De fick även slå på en piñata. Fick förklara för Carro vad det är för något, det har man sett på amerikanska filmer, men aldrig i Sverige. Så de var vilda innan de skulle gå hem!!

Vi ska dit i januari igen och ha möte inför vårterminen. Då vill jag nog gå i syskongruppen, där det är ett antal barn som är där varje vecka och pysslar och hittar på saker utifrån olika teman. Caféet som jag varit på nu är mer bara en spontan grejj för de som vill komma. Kommer nog vara kul att få en mer personlig relation med dem, men kommer vara svårt att skiljas från de sen. Barn är ju helt underbara.

Underbart är ett ord som jag använder mycket haha. Men det säger så mycket om saker och ting :D Imorgon blir det en dag på stan med honey, han behöver inte komma till jobbet då heller, kul för mig!!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0