Julen städas ut!

Här blir det lite blandade saker i detta inlägg. Igår vaknade jag med förbannad huvudvärk och fick näsblod o var förkyld som satan. Men när jag satt och åt frukost ringde Malin och frågade om jag ville hänga med dem till stan och shoppa lite, kunde inte säga nej - såklart!! Jag hade tvätttid igår, men med våra nya maskiner tar tre maskiner bara 1,5 timmar. En baggis! Så de hämtade upp mig efter en timme och medan jag var iväg var tvätten i torkrummet, hade tid till 17 där. Hur bra som helst!

Vi gick i triangeln. Jag hittade inga kläder men köpte ett par högklackade skor på rea. Malin har sagt att hon ska lära mig gå i högklackat hehe. De här är första steget, sen blir det högre skor. Niice :) Jättetrevlig eftermiddag, hann med hur mycket som helst! Men jag hade en stor huvudvärk när jag kom hem så det blev soffan ett tag och huney kom. Till slut gick huvudvärken om och vi spelade lite spel och han åt kex med ost. Snackade som alltid. Vi pratar alltid jättemycket, filosoferar tillsammans, pratar om djupa saker. Skönt att ha någon att göra det med. Jag tänker mycket om livet och livets gång, vänskap, relationer, beteende och sånt. Mycket intressant tycker jag.

När Dilshad gick runt nio hade jag så mycket energi att jag började städa ut julen ur min lägenhet. Strök mina andra gardiner och hängde upp dem, packade ner alla julsaker i en låda och satte fram lite andra saker, dock inte allt för det är i källaren, dit går man inte när det är mörkt ute! Buuuh. Sen vid halv tolv när jag satt vid datan fick jag ett sms av darling att han ville komma igen haha. Så han kom igen och vi kollade på Mina jag och Irene och myste.

Hes addicted to me ;)

Idag blir det att göra det lite fint här hemma igen och jag får förhoppningsvis en hylla av love som jag ska ha på balkongen. Hörs sen!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0