Jag tar knäcken på folk

Hej hå! Igår var det ju fest och guud så roligt vi hade :D Jag tog ingen bild på mig för hade så jävla bråttom men Malin tog flera bilder så jag hoppas jag får de snart. Roliga bilder tror jag! Var typ 12 pers, bland annat en gammal killkompis till mig och det var hans bror som fyllde år. Malin är hans flickvän och sen var det hennes halvsyster som hon bor ihop med, Madde. De båda tjejerna var huur söta och schyssta och roliga som helst. Riktigt fina tjejer. Sen var resten killar förutom en tjej men hon var faktiskt rätt packad o jag hade inte direkt nåt intresse av att snacka med henne. Inte när hon var sådär borta.. Vi satt och snackade, tog foton, skojade och drack goda drinkar.

Jaa mkt rolig fest!! Blev inbjuden om två veckor också då Madde fyller år. Arlövsfolk är det allihop. Ett riktigt roligt gäng asså. Kul kul att träffa nytt folk :D O Dilshad fick träffa sina gamla skolkamrater o vänner.

Dilshad sov över hemma hos mig också och vi gjorde knäck i förmiddags för min familj skulle ju komma i eftermiddags. Jag trodde det var jag som misslyckades (och blev skitförbannad), och mamma sa att vi kunde göra om dem, då förstod vi att det inte funkade för att formen i micron var tvungen att snurra, annars blev det inte varmt, och det gjorde den inte för formen var för stor. Såå vi bytte till en mindre skål o då jävlar blev det kokande. Jag hade ju hört att det skulle koka över och vara skitvarmt o allt, men Dilshad kunde till o med hålla i formen o hälla knäcken när vi gjorde det. Så kan det gå om man inte vet hur det ska vara egentligen! Nu står den och stelnar så vi får se om den lyckas.

Jättekul att ha familjen här! Vi spelade När&fjärran, fikade med glögg och nybakta lussebullar (mammas) och pepparkakor. Jättemysig eftermiddag, så skönt att vara med min älskade familj. Känner mig så glad idag att igår ha varit och träffat massa trevliga nya människor och idag varit med min familj, kan det bli bättre? Dessutom har jag fått sova över med min älskling och Mia kom i fredags. Helgen är ju fulländad!! Vänner, familj och pojkvän, det man behöver i livet.

Så ja, nu är klockan tolv minuter i sju och ni vet vad som väntar?? Gossip girl.

Så hejdå, innan jag tar knäcken på er också!

Kommentarer
Postat av: Mia

Du är för go du! aaw, vad skönt att jag kan fullända en del utav din helg. hihih :)

2009-12-07 @ 02:29:00
URL: http://lillablondy.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0