Idolkväll med Mia

Härligt med fredagsmys med vänner :) Förra veckan var ju Linn här och nu Mia. Jag gillar att bjuda hem vänner o så, får en chans att pyssla om de lite, tända lite ljus, göra lite fint!

Så ikväll hade jag bakat en äppelpaj och hade vegetarisk vaniljsås till. Alltså utan grädde eller mjölk, baserad på havre. Smakade precis som vanlig, hon verkade inte märka nåt. Lite busigt va? Jag tycker att man kan testa vegetariska alternativ när det finns. Matlagningsgrädde och vaniljsås är supergott. Har testat "mjölken" men det var inget för mig. Jag tänker inte bli vegan, om ni undrar, men man ska ge djuren en paus ibland. Detta massproducerande gör det sämre och sämre för djurens del.

Det var en supertrevlig kväll! Snackade o skrattade. Vi verkar ha en hel del gemensamt. Till exempel att vi båda är rädda för rätt många saker, fegisar. Sen gillar vi inte skräckfilmer och vi gillar båda cinderella-storys. Alltså förutsägbara filmer där de goda alltid vinner med andra ord. Men kärleksfilmer (komedier) är ju så fina. Exempel "Shes all that", "Cinderella story" eller "Pretty woman".

Mysig kväll! Hon åkte hem vid elva, sedan dess har jag tittat lite på facebook, läst skvallerbloggar och Egoinas blogg. Här får ni en länk till Mias blogg, om ni är nyfikna på henne. http://lillablondy.blogg.se/

Nighty!

Kommentarer
Postat av: Mia

DIN BUUUSEEE! Visste inte den var vegetarisk, smakade exakt samma juuu! God var den :D

Hade jätte trevligt. Tack för allt!

Pusspussss

2009-12-05 @ 01:19:19
URL: http://lillablondy.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0