Hej tomtegubbar!

Ja, den satt jag och nynnade på här haha. Idaaag är det julpynt som gäller, åhhh vad roligt. Ska dansa kring här till julskivan jag köpt :D fun fun! Tvätttid om en halvtimme, ska städa lite innan det.

Nytt på marsvinsfronten:
Lillan&Fia bråkar som idioter. Eller Lillan attackerar Fia. Igår var hon helt galen, sprang efter Fia hela tiden och bet av hår från hennes bakdel, då satte jag Lillan i hallen och Fia i köket och dåå blev Lillan galen och försökte pipa och göra allt för att få komma in här haha. Jag gav henne nog 2-3 chanser men hon sopade de alla så det blev hallen för henne.. Sen fick hon gå in i buren och jag gjorde lite mysigt i hallen till Fia så fick hon vara ute när jag åkte på lektion och sen hela natten också. Men jag tror hon hade det mysigt iaf där ute.. Lade handduk och en filt och ett hus med hö och ett hus där på handduken så hon kunde sova där. Idag, nu är de båda i hallen och det går bra. *puhh* Berättade detta för mor och hon blev ju jätteorolig, hon är en riktig hönsmmama till dem!! Haha.

Igår var sista lektionen. Fick bra kritik på mitt samtal.. Som jag sa till Dilshad, ingen har gett mig spec dålig kritik, bara tips vad jag kan göra för att få samtalet framåt osv, ingen personlig kritik. Konstigt. De har bara sagt att jag är jätteduktig. Alla andra har fått personlig kritik och saker de kan förbättra. Jag undrar om de gullar med mig för att jag är så mkt yngre eller för att de tror att jag är lite rädd? eller för att jag helt enkelt är bra. Svårt att veta! Tror inte jag gett sken av att vara så mesig att jag inte tål kritik?? Hmm. Nej, tror det är åldern eller att de helt enkelt är ärliga. Jag bjöd på pepparkakor igår, kan det ha varit det kanske..??

Haha, mutor! Japp, men nu ska jag gå och städa undan lite. I eftermiddag blir det lite shopping med honey.


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0