Cars iz problemz

Igårkväll hade jag en askul kväll hos Malin&Madde, Vi kollade på twilight med gottis. Den var fan bra, trodde jag inte! hehe vi ska se tvåan nämligen så jag var tvungen att se ettan först ju. I mellandagarna blir det bio! Sen satt vi och snackade massa. Så himla underbart roligt. Tycker så mycket om dem redan :)

JAJA sen när jag skulle hem så hämtade Dilshad mig och vi körde till en mack lite längre bort för hans däck hördes konstigt. Värsta punkteringen jaa. Försökte få tag i saker från macken men hon hade inget, sen ringde vi Malins kille (som är Dilshads kompis) för han hade varit ute o kört bara en stund innan så han kom efter kanske tio minuter. Men han hade inte de rätta sakerna för de har totalt olika bilar, så han fick efter en stund köra hem igen för att hämta några andra saker. Mina fötter sved som fan för jag hade stått ute med dilshad i kanske 20 min och då hade mina skor läckt in, så även om jag satt inne i bilen sen (kunde ju ändå inte hjälpa till, kan inget sånt om bilar) så hade jag skitont i mina kalla tår. När jag kom hem sen så hade jag så ont i halsen att jag inte ville svälja. Vilken upplevelse haha. Sånt händer aldrig mig, men sånt händer Dilshad. Lite kul kanske att man får lite otursupplevelser då o då!

I och för sig hade jag otur igår, men det är mer klantighet än otur. Jag glömde min tvätt i torkrummet och kom ner där tio minuter för sent. Våra lås är elektroniska så det är bara den unika personen som bokat som kan öppna dörren. Så gick jag till displayen och tänkte se om jag kunde boka den tiden som var efter mig, men tiderna brukar vara upptagna flera dagar framåt egentligen.MEN den tiden var ledig så jag bokade den så kunde jag komma in och hämta min tvätt. HAHA. Otur och tur i samma situation.

Nu mår jag bättre i alla fall, efter en lång sömn med mycket kläder på mig. Ska städa lite här och gå ut med soporna, behövs!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0