Trevlig helg =O

Blev chockad idag när en klasskompis tog mig på axeln och sa "trevlig helg". Jag där "Va??". Jahaaa just det, det är fan torsdag! Jag har varit lite ute och cyklat hela veckan tror jag. Trodde det var måndag i tisdags...
Jag har ju inte skrivit något om att börja i skolan igen kom jag på!

Vi har ca 6-7 nya kursare i klassen... Men de verkar sådär. Sorry för min ytlighet, men de flesta ser ut som en bunke töntar. Spec. en tjej, fan vad jag stör mig på henne :S Taskigt jag vet. Men hon ser dödsallvarlig ut hela tiden, som om hon skulle avprogrammera en bomb..... och det gör att jag stör mig på hennes huvud också, som är riktigt riktigt litet i förhållande till hennes kropp!
Nej, kolla min ytliga sida tog över helt nu! Alla har en sådan sida i sig, så tänk inte att jag är dum, för ni tänker likadant någon gång!

Nog om det. Skönt att vara tillbaka i skolan iaf! Fan bara att Elmi har börjat fasta.. Det är jobbigt när vi måste vänta 1 timme alltid innan vår buss kommer från Malmö och då vill man bara äta, men känns taskigt eftersom inte han gör det. Idag köpte jag iaf en cheeseburgare, för jag kunde helt enkelt inte vänta! Plus att vi precis missade bussen 12.10 så vi fick vara i Värnhem i en timme typ. haha, men jag är fan en hungrig person, så inte konstigt jag blir påverkad. Jag vet vad älsk skulle ha sagt nu.... (tjockkiiiiis :p)
och så passande sitter jag och äter ett choklad

Jag hade träningsvärk i mina skenben (tror jag det heter) idag. Här är en som inte är van vid klackar! Hade mina nya skor på mig igår.. Fast det var rätt liten klack så dödade de mig. Får väl träna upp mina klackmuskler :p Träffade Linn också, vår första riktiga träff sedan den typ 25 juni!!! Inte klokt.

Okej, men nu ska jag gå in och försöka ändra typsnittet på min blogg, för jag känner mig inte komfortabel med calibri längre (A).

Kyss hej

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0