Plugg plugg plugg..

Ja, nu är tentan utskriven sedan klockan 16 i eftermiddags. Har inte kollat på den sedan dess. Ushhh! Jag var tvungen att skicka den till mammi innan hon gick hem för dagen.. kändes inte riktigt som jag finslipade allt jag hade kunnat. Jag vet inte. Jag är nog bara nervös. 16/20 poäng ska man ju ha för att få a eller b. Det är inte stora marginaler! För det är tio poäng för hemtentan och tio poäng för salstentan och alltså bara fyra minuspoäng för båda två.... Ushaaaa.

Ordpluggandet går okej. Var helt nollad när mamma förhörde mig.. Jag tror att jag har ett behov av att se ordet när jag övar. Tur att det inte är ett muntligt prov på fredag hehe. Imorgon ska faktiskt honey komma! Han ska hjälpa mig att öva också. Vi kunde helt enkelt inte motstå hihi, har inte träffats sen i lördags och hade inte kunnat träffas förrän på lördag om han inte erbjudit sig att "bli sjuk".

:)

Jag är bara orolig nu alltså.. Jag vill verkligen få bra betyg... Jag vet att jag kan, så det hade varit pissigt att inte få det!
Jag vet, jag tjatar om plugget hela tiden. Men det är ju det som betyder för mig :) (inklusive många andra saker förstås!) och det får ni ta om ni läser min blogg hihi. Jag lovar, jag ska vara lite ytlig snart igen :p

Godnatt till er säger jag, så ska jag fortsätta läsa på om asylrätt, omprövningar, uppehållstillstånd och UNHCR. Som en godispåse ;p

Kommentarer
Postat av: SARA

hehe tack för din fina kommentar sofie :) jag ska tänka så varje gång jag hör skitsnacket- tack! :D vilken innehållsrik godispåse :), men det är bäst att man gör sitt bästa i skolan nu för man har oftast inte motivationen att plugga senare :)

2008-09-25 @ 18:37:53
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0