Helsingborg!

   
 
Sexbombs sexbombs, we are sexbombs.. ;)

Uhh så snygg han är min pojkvän! En toppen-dag igår! Hbg var inte en så kul stad som jag trodde... meen det blev en kul dag iaf :) Jag har blivit ljus nu som ni ser. Trivs faktiskt bättre i det än i mörkbrunt.. Mycket bättre. Hoppas det ser finare ut också!

Plugget har kommit igång riktigt bra nu, är klar med nästan all faktasamling och ska läsa lite i boken nu. Sedan ska jag sammanfatta allt och se vad jag ska använda, sedan skriva!

Det är great att jag kommit så långt för älsk hade tänkt komma till mig en dag och ha mig som jobb ist för Fasadex =D Det får man ju bara inte missa!

Träffa Dess i veckan, ska bli trevligt. Får hitta på något kul med Madusha också och Linn måste jag också träffa! Får se när jag kan klämma in alla :D Om de har tid med mig hihi.

Puss alla sötingar ;)

Kommentarer
Postat av: casanova

men se där, dom blev ju riktigt bra gumman ;) varför satte du inte upp allihop när du ändå höll på =) så hade alla fått se på världens lyckligaste par =) hoppas du får det kul med syrran ;) puss mitt strössel....i alla möjliga smaker...hehe

2008-09-21 @ 17:42:20


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0