Det känns..

.. att en ny vecka börjat! Redan har saker hänt som jag var hela ovetandes om förra veckan. he he.
Vi fick en stor läxa igår så jag fick omstrukturera min fritid några dagar framåt. På torsdag ska min grupp hålla en 5 minuter lång argumentation om varför man kan använda Karl Marx teorier som analysverktyg i synen på exkludering och sociala strukturer i dagens samhälle i relation till migration.

Det är typ inte så svårt som det låter.. det tar bara ett tag innan man kommer in i rätt tänk. Det ska nog gå bra.. hoppas jag. Men med en som tycker tvärtemot vad jag tycker och en som bara yrar om saker han inte ens själv vet.. Ja då vet man aldrig hur det ska gå :D haha. Men jag ska säg er att jag tycker att det är skönt att ha någon som säger emot mig. Det lär man sig mer på.

Jaaa... Andra tankar idag. Gick en promenad med kärlek idag och blev dränkt av en störtskur haha. Fick ta skydd på ett café, det är härligt med regn ibland =D Jag älskar djur, var på CityZoo i Malmö också senare (djurälskare - ni måste gå dit!) och jaaa.. jag vill ha alla sorter :D Att bara ha ansvar över ett annat liv och känna att det livet känner tillit till en... det är en speciell känsla :) Jag vill aldrig leva djurlös :D På tal om djur så har Shelly blivit sååå go! Det är rätt skrämmande för grejjen är att jag sa massa dumma saker till mamma om hur Shelly hade blivit tråkig och feg och inte vill mysa och en massa andra saker... och när jag kom hem den dagen och skulle bada henne så sprang hon plötsligt iväg på golvet (har hon ej gjort sen Chica dog, som var 2 år sedan) och började gå runt i köket bland stolarna. Vanligtvis går hon aldrig utanför mattan! Senare på kvällen satt hon och tittade på mig från golvet och när jag skulle lyfta upp henne bara sträckte hon på sig - hon brukar alltid springa iväg. Och sen kröp hon ända upp i halsen på mig och ville inte gå därifrån... Det var rätt konstigt. Precis som om hon hade hört allting jag hade sagt, för hon ändrade hela sitt beteende. Ja, ni tycker säkert bara jag flummar men det var något som betydde något för mig.

Shelly i en annan nyfiken stund, 20-årspresenter - jippi!

En annan sak som betydde något hände idag på föreläsningen :D Kommer ni ihåg inlägget jag skrev om hur sfi nedvärderar människor och att jag tycker att de behandlas som barn? Nu sa min föreläsare idag att det är en kvinna som skrivit en avhandling om detta och alltså forskat sig fram till dessa faktum. Jag känner mig glad att jag kom fram till samma saker som en forskare =D Snacka om bekräftelse!

Jag antar att jag bara känner mig himla glad just nu faktiskt. Något som dock oroar mig är att jag bara har 665 kronor kvar på kontot... tills den 25. Ni vet, jag ska härmed öva på att bara leva på 1500:- i slösningskapital i månaden, för det är det jag kalkylerat att jag ska leva på om jag flyttar. Ja, som ni ser så har jag gått över mina tillgångar redan hehe. Men men jag får helt enkelt leva på 200 i veckan tills den 25. Tror ni jag klarar det??

Godnatt från en pladdermaja

Kommentarer
Postat av: Sara

det är nästan ett måste att ha djur, de ger en så mycket kärlek :D haha ja du klarar dig på 200 i veckan. jag har bara 200 kronor kvar överhuudtaget haha :/

2008-10-01 @ 17:23:02
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0