Shit in IT!

Ja det var så jag och Carro resonerade idag. Vi bara sket i läxan! Fan vad skönt att göra så! Vi hade iofs redan gjort delar av den igår, men vi ska redovisa imorgon på 15 minuter med powerpoint och allt. och det orkade inte vi. Dessutom skulle vi hålla på med seminariumet från tio till tre och det kände vi inte för!

Väldigt intressant uppgift dock. Handlade om hur mångkulturalismen kan bli beklämmande för kvinnor. Själva grejjen att samhället försöker anpassa sig för minoritetskulturer, fast det kanske inte är det bästa för kvinnorna i minoritetsgruppen. Det finns många negativa seder, som polygami (månggifte), barnäktenskap, könsstympning med mera. Då tänkte författaren att det kanske helt enkelt är bäst att alla kommer in i huvudtraditionen istället för att försöka värna om minoritetstraditionerna. Intressant tanke!! Vi läser ju Genus just nu.

Aaaja. Nu är man ledig två dagar :) Blir plugga och försöka krya på sig, är förkyld som fan! Det jag oroar mig över är min brist på hunger. Idag åt jag knappt något förrän halv tre. En halv macka och två glas mjölk.. Jag vill bli kry!

:)

Puss på er! Soo long!

På tv ikväll: "Halv åtta hos mig" (Helge Skog är grym kommentator!), "2,5 men".

Kommentarer
Postat av: Aj Ge Kid

hahaha IG barn =D welcome to....the others >=D

haha nej men det va ju inte bra att ni gjorde så..ncncnc men ändå tyckte jag att ni gjorde rätt ;) jag har inget o kommentera denna fruktansvärda blogg..så hejdå min plugg ponny puss

2008-11-18 @ 07:12:10


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0