Rödbetsjärpar och Mandela

Så var denna fredag slut. För 11 minuter sedan! Under dagen har jag suttit på samma plats i typ 6 timmar! Framför köksbordet med böckerna utspridda eller maten framför mig. Det gick bra att plugga, känns som jag formulerade mig bra.. hehe kom på ordet nu, formulera.. glömde bort det, skulle precis gå in på tyda.se för att slå upp synonymer till "uttrycka". Haha.

Ikväll gjorde vi rödbetsjärpar och ugnsgjorda potatishalvor med marinad.. Från "Halv åtta hos mig" ♥ Helge Skog ♥. Det blev skitgott :D När vi hade gjort smeten sa pappa att det var skitäckligt och att vi skulle slänga allt, men jag vägrade. Vi hade ju förfan väntat på rödbetornas kokning i typ en timme! Så jag gjorde de iaf, men han sa att jag inte skulle kunna äta dem. Ljuvligt gott, med tsatziki till (vilket inte vi hade). Har vi några vegetarianer här?? Här har ni receptet isåfall :) Vi använde dock fetaost, för jag diggar inte getost!

Efter den ljuvliga middagen blev det ett lååångt samtal med älskling och sedan hyrde jag och mamma film och köpa coca cola.. Jag älskar coca cola.. Vi hyrde Goodbye Bafana, en sann berättelse om fångvaktaren till Nelson Mandela. Skitbra film! Jag tycker det är fy och skam att vi inte lärde oss mer om apartheid och Nelson Mandela i skolan! I gymnasiet! Istället hade vi prov på gustav vasas släktträd... Shit pommes frites!

 En väldigt beundransvärd man som kämpade för det han trodde på. Det är det livet går ut på..

Aja, nu måste jag sluta prata, jag lovade mamma att vara i säng innan ett idag :p Vi ska handla imorgonförmiddag förstår ni hihi.

Puss och godnatt, sov gott :)

Kommentarer
Postat av: dille the cheff

hehe din far är heeelt sjuk! jaja hans förlust att han missa något gott ;P aja men jag fatta inte ett skit om de recepterna du skicka till mig, jag fatta iiiiiiingenting !!! fan kock är inte riktigt min grej, men eftersom vi ska vara jämnställda så antar jag väl att jag förr eller senare måste lära mig =P haha ska bli kul =D hahaha



ja det va fan dumt att man itne fick lära sig om han ju =S men så är det...du gustav vasa är nog de som kallas "viktigt"..fan har fått lära oss om såååååååå sjuuukt onödiga grejjer...ett exempel olika förftattare....vaaaaaaad faaaaaan behöver jag det till för nuuuuuu?! ska jag använda han/hon i någon diskution ?! haaaa!! så ball ! jaja nu ska jag duscha o sen kolla en färja som jag ska köpa ;P puss

2008-11-29 @ 09:39:59
Postat av: Karin

hehe nä SÅ gott, :( jag var tvungen sluta, jag var sockerbeoroende och min tandläkare förbjöd mig, blev väääldigt dyrt om inte annat.. varken jag eller min kropp mådde bra typ det enda jag åt va godis haha riktigt illa. hoppas jag kan börja äta godis "normalt" nu:)

2008-11-29 @ 10:47:58
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Pinsamhetsbloggen

Tycker du om att skratta? Vill du ha lite reklam för din blogg? Gå då in på denna blogg: http://pinsamhetsbloggen.blogg.se, läs alla de pinsamma historierna och skicka in en egen. Länkar gärna till just DIN blogg, om du skickar in en egen pinsamhet. Du får även vara anonym om du vill. Ta en kik!

2008-11-29 @ 11:04:22
URL: http://pinsamhetsbloggen.blogg.se/
Postat av: christina

läste hur du hittade min blogg.. haha vad man kan hitta på google.. Såg oxå att du gillade klänningarna. du ska se klänningen jag köpte i dag hur snygg som helst kommer blogga om den senare:P

2008-11-29 @ 15:34:20
URL: http://christinahelenamode.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0