Överlevde lektionen!

Ja, idag var det ju höstpremiär för Dimos lektioner.... Jag var pissnervös om jag ska vara ärlig. Men det jag gjorde var att jag satt på ett självsäkert sätt och bytte ställning ofta, vilket jag tänkte tyder på att jag är avslappnad och uppmärksam. Jag nickade då och då och gjorde fundersamma miner. Haha. Han dissade mig inte idag, så det kanske funkade? Katastrofal lektion dock. Han började med ett skämt som vi skulle analysera i sönder. Detta skämt var inte ämnat åt vår klass, det handlade nämligen om huruvida scheizmän är kassa i sängen, men bra administratörer, britter är bra polismän, men dåliga kockar osv. Grejjen var ju dock att inte faan hade vi någon aning om huruvida detta stämde! Jag har aldrig hört talas om hur scheizare sköter sina affärer.. varken i sängen eller i samhället :p Angående delen att britter är dåliga i köket och fransmän bra och huruvida det stämde satt jag förlorad. Jag kan ingenting om mat, jag läser fan samhällsämnen. Och det kunde nästan ingen annan heller. Vi fick frågor om hur franskt kök såg ut på 1800-talet och om hur deras aristokrater levde. Bahh du hade kunnat fråga mig i tyå nian så kanske jag hade kunnat det?

Nej sjuk lektion. Hoppas nästa blir bättre! Har iaf varit med love både före och efter lektionen, underbart! Han hade tagit med sig egenbredda mackor till mig efter lektionen *nutteee*. Haha han ville att jag skulle stanna så han erbjöd sig att göra mackor till hungriga mig och han kokade till och med ägg för första gången i hans liv, DESSUTOM gick han till ett café för att hitta den perfekta bullen, för han tyckte inte mataffärers bullar dög. Sorry älsk, men jag var tvungen att berätta, du är ju så sööööööt!! Du är allt jag vill ha baby.

Aup. Tack för era söta kommentarer om min klänning!! Me like it too!!

Kommentarer
Postat av: bon apetit, en äggmacka..

sjuk lärare för sjuka elever =) vill jag säga...och hälsa han nästa gång att han är en ful grek..=)



hehe ja och jag blev lite sådär när du tvekade, så va ju tvungen att erbjuda mig själv <=) och jag vill inte att du äter skitmat..du ska hålla den formen du har o inte bli en kanonkula, och så ska det vara gott =) och jag hoppas du gillade allt bortsett från lite mycket ost =P jaja men vi hörs senare stumpan, puss chubby <3

2008-11-11 @ 08:03:25


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0