Nailpolish!

Nagellack, släng er i väggen ;) För idag köpte jag och mammi ett paket som gör naglarna helt fina på ett naturligt sätt. Även om det inte är färg, så blir det en sådan otrolig naturlig glans, så det känns mycket fräshare! Ni tjejer har säkert redan sett, men för er som inte har det, så heter det premier, tror jag. Och det består av en nagelfil, typ som liknar mjukt sandpapper...  Så hehe nu hittade jag en bild på det! Och mina naglar är helt underbara nu, man bara filar och de blir sådär glansiga! (det syns inte mycket på bilderna jag tog!) Till det fick man en olja för nagelbanden och en handkräm som luktade passionsfrukt. Nice :) Mamma köpte också en burk med salt som man ska tvätta händerna och kroppen i, det var ju en demonstratör som visade och efter vi hade tvättat oss med det var vattnet svart *öööörk*. Död hud. Fresh.


Så det blev det istället för kläder idag. Kostade en hel del men jag prutade haha, var han nog inte beredd på :p Jag betalade 200 sen betalade mamma resten.. Jag har ju inte värsta pengar jag som är student.... Vilket suger, ska ni veta. Riktigt suger. Det fanns så många fina kläder idag, men så fort de kostade över 200... Nej. Dock så provade jag tjocktröjor för 260:- typ, men de passade inte så bra. Jag ville verkligen shoppa. Jag vill kunna ha friheten att handla något jag tycker är fint utan behöva kolla i rea-hörnan.. Och jag vill kunna unna mig saker. Såg supersnygga lila partylinnen för typ 250:- men det är alldeles för dyrt för ett linne. Jag har 300:- att slösa per vecka och det inkluderar mat och fika, så det blir inte mycket över till kläder. O sen pengar utöver de ska gå till räkningar, mobil, böcker ja ni vet.
Men jag studerar ju för att bli rik ;) Eller delvis i alla fall. Först gjorde jag inte det, det är ju inte det primära, jag vill ju hjälpa samhället liksom. Men när jag hörde att vi kan få en lön på minst 24000 som nyutexaminerade och runt 40 000 efter några år, det lät inte heelt fel!

Så jag väntar på de glada dagarna, de kommer. Då kan jag köpa linnen för 250:- utan dåligt samvete. Oh happy days... Men nu har jag fina naglar i alla fall hihi.

Kommentarer
Postat av: Söderlund

IDOLSNACK HOS SÖDERLUND!

Idol 2008 i Sverige är som ni alla vet i full gång och nu snackas det Idol i Söderlunds blogg. Kevin Borg är den enda rätta vinnaren enligt honom och det finns ingen annan i startfältet som når upp i hans kapacitet. Hur tycker och tänker alla andra, frågar man sig såklart.



Vem tycker just du är bäst, och vem vill du se som den slutliga vinnaren? Kanske har du som Söderlund Kevin som din favorit, eller har du möjligen en helt annan uppfattning?



Ta chansen att ge just din mening i ämnet i en av de absolut snabbast växande bloggarna just nu. Stort tack på förhand. Att/Om du gillar bloggen, betyder massor.



Mvh

2008-11-01 @ 18:40:17
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Anonym

Hoppas du får en trevlig kväll! :)

2008-11-01 @ 18:42:22
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Sara

hahaha, nej jag orkade inte klä ut mig. Fina dina naglar blev, mycket snyggare med korta välskötta än långa och fula :)

2008-11-02 @ 13:12:06
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0