Money!

Idag är det pengar ;) Yeaajj. Inte för att det betyder att jag kan slösa iaf men ändå :p
.. Måste nog fan spara när jag tänker efter.. det är ju julklappsdax! Åh måste skrigva en budget direkt när jag avslutat detta inlägg. Idag måste jag iaf göra något som får plånboken att gråta... Köpa smink!!
Mitt puder är nästan slut, mitt bronzing har gått sönder (katastrof för en blek hy som min!) och sen funderar jag på att köpa brun utan sol, men vet verkligen inte vilken sort som funkar!! får försöka leta upp det någonstans, så jag inte går på en nit. En mascara behöver jag också.. men det får helt enkelt vänta!.. Ja, det blir väl en 200 spänn idag då.  AJ AJ AJ!

Innan jag ska iväg o slösa med Madu någon timme, så blir det läsning i Gender-boken. Hatar genus. Totally hate it. Men det finns väl inget att be för :)

Puss alla, ha en bra tisdag!!

Kommentarer
Postat av: emma

pengar ja! :D huhu

2008-11-25 @ 21:10:19
URL: http://meitis.blogg.se/
Postat av: money money money, its so funny...in dilles world =)

haha do u want some money..hm? do u ?? punk ;P ne men jag har också dåligt med pengar...måste verkligen ta det lungt denna månaden =P hehe yeah right! iförsig jag måste ju lägga undan cash för båten, by the way jag skickar till dig på hotmail hur den ser ut...puss fattilapp

2008-11-26 @ 08:24:04


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0