Min nya klänning!



Älskar den!! Den hade min älskade mormor köpt i Thailand :) De hade haft det superbra där verkade det som! Morfar gillade bara inte maten haha, han är mer för husmanskost än nudlar och ris.. Päror ska det vaaa! :p Jag å andra sidan ääälskar ju thaimat, som vi alla vet ;) (Jag är inte världens snyggaste på bilden men det är klänningen ni ska titta på!!)

Tyvärr har mormor fått rosenfeber på benet... inte kul. Hoppas hon blir bra snart o slipper ha ont! Jag älskar verkligen min mormor och morfar... De är mina största förebilder när det gäller kärlek. Kanske mina enda? De har varit gifta i 50 år nu i december. De älskar verkligen varandra och ställer upp för varandra och upplever en massa saker! De är mina riktiga förebilder och jag skulle verkligen vilja ha det som de när jag blir pensionär. Plus en gård med massa djur :D En mini-gård. Jag tror det är väldigt viktigt att ha förebilder när det gäller kärlek... för det saknas så mycket av den. Människor sårar varandra, är otrogna hit och dit. Tur att det i alla fall finns två personer som vet vad kärlek är :)

Godnatt alla, jag hoppas att ni också har förebilder i kärlek!

Kommentarer
Postat av: miljon dollar builder

vadå inte fin på bilder? vem tror du att du är som säger så =P den va fan skitfin gumman, längtar till att få festa med dig i den ;) och du skaa få en minigård haha...shit fan, först ska du ha värsta kläd rummet, sen ska du ha värsta huset, sen vill du ha o ha o ha o ha...gumman jag är en byggare inte en städare eller mattant =P men du skaaaaa få allt....en vacker dag, hehe jaja men dina morföräldrar är en bra förebild måste jag också faktist säga =)vi ses sen idag min corazon (om rättstavat) och jag hoppas du tänkt över mitt erbjudande med maten =P puss oinke ;)

2008-11-10 @ 06:25:20
Postat av: Sara

gud vad fin den var, svart är alltid snyggt! :) du blir den enda i hela sverige som har en sådan hehe. :D

2008-11-10 @ 13:29:15
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/
Postat av: Linn

Skiiit snygg klänning! :D Vill också haa... :D

2008-11-10 @ 17:34:17
URL: http://linnsi.webblogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0