Kan inte sova..

Jag somnade i 2,5 men innan tio.. sen gick jag och lade mig och började tänka på en sak.. Så kunde jag inte somna... försökte lite till, varmt, lampan från vardagsrummet sken in.. tvn lät. Så nu är man fortfarande vaken. Klockan ett. För jag bestämde mig ju att sätta på datorn. Kollade mailen. Hade fått mail från mecenat ♥. DET är bra studentrabatter! Hittade iaf en länk till en sida där man kunde beställa massa t-shirts och andra grejjer med egen text och massa motiv. Så nu är julklappen till bro klar! men jag säger inte vad det är :)

Aa.. Idag har varit en helt underbar dag! Dilshad kom vid halv tio och vi åt frukost tillsammans. Hela dagen har varit super :D Vi bestämde oss för att baka och hittade receptet på en tårta som verkade god! Som vi alla vet är jag inte bra på sånt... helt enkelt för att jag är så hastig att jag inte läser noggrant eller tänker efter innan jag agerar :p Men jag och älskling var ett helt oslagbart team i köket! Helt fantastiiic haha. Han är ju skitbra på sånt. Han kompletterar mig, läser noga, har tålamod. Det blev en chockladtårta (alltså sockerkakan var med choklad) med fyllning av vaniljkesella, grädde och hallon! Och smält choklad ovanpå. Lyx! Den åt vi medan vi kollade på en skitbra film! Nämligen Meet Dave. Den var suuperkul! Haha fan vad vi skrattade. Det är Eddie Murphy, en alien som kommer till jorden. Han är själva skeppet och är styrd av en massa minimänniskor som sitter innuti honom. Värsta företaget där haha med kontoret bakom ansiktet och folk som arbetar i munnen och några som styr armar och ben. Så blir det massa problem när han inte vet hur han ska agera och så fort någon säger något ord de inte känner igen så sitter en tjej och slår upp på google innan Dave svarar. För google är ju den sökmotorn som jorden använder mest. hehe Ehh ja, svårt att förklara. Men den är skitrolig!!

Japp. Nu ska jag försöka sova igen, ska bara dricka lite vatten först.
Ha det super, så hörs vi av imorgon :)

Pusspuss

Kommentarer
Postat av: Godnatt i efterskott =)

haha hette inte den meet george =P ja det gick fan skitbra gumman, blev inte så lyckat när jag försökte göra den här hemma =D hahaha det gick sådär..men men skit i de, nu va det iförsig någon dag sen du skrev denna så att eehm......jaa det va synd att du inte kan sova =P undrar vad jag ska ge er i julklapp, har inte riktigt funderat ut något...puss

2008-11-26 @ 08:20:26


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0