Jag kan inte laga mat.

Nej, jag är inte så bra på det faktiskt...  Här ser ni beviset :p 
Liite för mycket vatten råkade jag ta. Det var nog därför det     inte blev sådär jättegott. Men men
jag ska försöka igen  någon dag.. för jag kan inte påstå att det     direkt smakade falafel :p


   

Sen blev det två filmer, Baby mama och Wieners, bra :) Den första var den jag gillade bäst tror jag.
Aaa... idag ska jag plugga, men jag känner ingen motivation. Kanske för att det jag läser inte direkt gör sig förstått? Jag kan ju konceptet liksom, sen måste vi läsa en massa böcker där författarna bara ordbajsar!
Jag ska nog läsa iaf... Vi får ut tentan på torsdag, sen blir det en vecka av plugg...

Just det, jag glömde berätta!! Jag fick VG på den förra kursen :D Ni vet den med ekonomi och Weber och alla de tänkarna och allt möjligt. 26,5 av 30 på provet :D Jippieee! Om jag får VG på denna tentan också så har jag fått VG på allt denna termin. Det måste vi ju ellerhur :D

Aaa, och sen berättade jag aldrig att jag&älsk kollade på Madagaskar 2 i fredags, riktigt bra :D Skämten var mycket bättre än i ettan! Men.. hmm kanske själva händelserna var bättre i ettan. Men VÄRD ATT SE!! Definitivt! Den får 7/10 på barnfilmsskalan :p och isåfall får ettan 9/10.

Pusspusss! Nu ska jag ta min diciplin till fånga,..

Kommentarer
Postat av: Sara

hehe men om man övar blir det bara bättre och bättre, hoppas din kväll var fin iaf.. och grattis till VG:et :D jag tror sälert du får det!! hehe jag hade tänkt kolla på madagaskar eller låt den rätte komma in men kollade på twilight istället, jag lovar du och din kille MÅSTE se den, så vacker och kärleksfull du kommer gråta :)

2008-11-23 @ 13:34:34
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0