Im alive!

Förlåååt att jag varit så lost, hoppas ni har saknat mej! ^^
Jag har helt enkelt inte orkat blogga, eller haft något att skriva om hehe. Är fortfarande sjuk, men har blivit lite bättre sen onsdags, så jag kanske ska kalla mig krasslig, inte sjuk hehe.

Försökte ju gå på Timbuks konsert igår. Tycker verkligen det är synd att jag mådde dåligt! Älskar ju konserter... men det var för jobbigt för mig. Asmycket folk och inte många låtar som jag kände till eftersom jag inte har skaffat hans nya album än! Så det var ju inte alltför kul. Men varje gång det kom en bra låt glömde jag smärtan :D Typ "Karmakontot" eller "Det luktar rök", sjuuukt bra låt med grymt bra text! Hittade tyvärr ingen video till den :/ Jag är iaf mkt ledsen att jag inte kunde njuta av konserten =( Hade sjukt ont i lungorna =/ Men men, här är lite bilder iaf :)

  
Jag frös så jag fick låna älsklings tröja, fett hiphopishhh!

Det kommer fler gånger...

Jaa inatt sov jag elva timmar hehe. Så nu är klockan kvart över två, jag ska hämta brorsan från bussen och sen plugga lite.

Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Sara

synd att det inte riktigt blev som du väntade dig med tanke på att du var sjuk.. :/ och grattis till att du blivit vegetarian :) bra av dig, trevlig helg :D

2008-11-15 @ 17:15:05
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0