Första advent :)

Heej!
Hur mår ni denna söndag? Några bakfulla? hehe. inte jag iaf :p
Igår var jag i stan med mor ett bra tag, hon skulle ha julblommor och mat och allt möjligt. Åh jag åt en munk, det är såååååå jäävla gott. Jag önskar jag hade en munkvagn i trädgården med en man som stod och sålde. Haha. Mmm...

På kvällen åkte jag till Arlöv för att träffa älskling bästa polare och gå på en fest hos hans brors flickväns syster (neej inte alls krångligt). Det var en tråkig fest. De sjöng singstar hela tiden på hög volym så man kunde knappt snacka... Väldigt osocialt tycker jag, vad tycker ni om att spela singstar en hel fest?

Aja, det roliga var att hunny följde med mig heeem och sov. Så mys. Mitt busskort går ut om någon dag, så han fick det, så det blev en gratis resa för honom. Och vet ni vad som är fult? Han har letat efter en mössa i många affärer men har sett ut som en svamp haha. Så igår var vi på statoil för jag fick panik över mitt hår så jag fick in på toa där :p Tror ni inte han hittade en mössa på statoil? Av alla ställen. Den är dessutom grymt snygg på honom, min fiiina kille. Jag ska ta ett foto på honom och sätta in, lovar hihi.


Idaag är det första advent, då blir det första pepparkakan och glögg! MM.
Men först plugg.

Adventspuss / Sofie

Kommentarer
Postat av: Karin

mm men får knappt i mig en enda godis haha smakar bara på tok för sött och konstigt:p

2008-11-30 @ 14:45:09
URL: http://kairnolofsson.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0