En skönhet :)

 

Denna skönhet ska min pojkvän kanske köpa. Och nej, han är ingen rikemanssnobb :p Bara en fiskare. Men deet är inte så bara ;) Han och hans kompis ska kanske köpa den. Åh gud, am I not a lucky girl? Tänk att åka ut med den en solig sommardag.. lite gott att äta.... mmm... Älskling, åh. Den är en skönhet.

Jag drömde en gång att jag hade en båt (nej, det är inte låten, jag menar det) och den var riktigt fallfärdig, men min familj (spec jag o brorsan) fixade den riktigt hemtrevlig, och den hade en sovhytt o allt. Sen den dagen har jag haft fantasin om att ha en båt. Nu kanske älskling tänker att det inte är min båt... Men tänk den dagen vi gifter oss, då ska jag säga som Cameron Diaz i "what happens in vegas"...
BABY, WHATS MINE IS YOURS.... REMEMBER? 
 Hahahaha.

Aja. Idag var det en riktigt tråkig lektion. Jag hatar den läraren, hon är otroligt tråkig att lyssna på.. sen stör jag mig på hennes klädval faktiskt. Man får väl se lite städad ut när man arbetar på högskola? Idag hade hon en mycket gammal långärmad, urtvättad, mörkblå tröja. Den såg ut som en sådan från 80-90-talet.. och sen en matchande kjol, även den i bomull, som gick ned till fötterna... Som en säck. Till detta hade hon en mumin-brosch. Väldigt snyggt måste jag säg.. Nej, nu får jag väl sluta vara ytlig. Men det är lite iögonfallande.. typ som man tänker på det och inte lyssnar på vad hon säger.

Hehe. Okej. Efter skolan gjorde jag något kul. Jag träffade älsklings kollegor :D:D Det var skitkul, för jag har aldrig träffat de. Ett gäng byggare. De var väldigt trevliga, så det var kul att få träffa dem som han ar snackat så mycket om :D Det är något visst med byggare... spec. när de har svart hår och bruna ögon.. är lite solbrända och lite skäggiga.... då är de som bäst ;);) Seriöst så är det det sexigaste yrket du kunde valt honey :) Hehe. Sen åkte vi till stan och han köpte en asfin jacka!! Så sexig skitig, svettig byggare på dagen och efter det så är han en kille med mycket sofistikerad stil i hans nya jacka-rock.  Okej, ni märker att jag dreglar. Ska inte vattenskada min dator.

Nu ska jag även sluta snacka.
Pusspuss, nana gott!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0