Ego!

En väg att bli gladade är att vara ego och idag solade jag, vilket var skönt... Fast jag har paniktankar då och då att någon ska rycka upp dörren och komma in och våldgästa mig... där jag ligger näck. Väldigt rälig tanke!

En annan sak är att uppmuntra sig själv :) Det gjorde jag genom att googla lite på kändisar (Kate Hudson, Cameron Diaz, Ciara, Alicia Keys, Marie Serneholt m.fl!) med små bröst och tänka "Kolla vad snygg och attraktiv hon är fast hon har små, naturliga bröst." Det hjälpte ^^.

Men denna artikel hjälpte mer! Natacha Peyre och Elita Löfblad eller vad hon heter ska ta väck sina bomber såg jag! De sade att det var mycket naturligare med mindre bröst och Natacha sa "bomber till bröst är lite 80-tal". Resten kan ni se i artikeln, hoppas ni har tid att kolla :) Sen var det en annan bystdrottning som sa att hon inte tänkte göra samma sak, men hon berättade att hon haft mindre än A när hon hade satt in silikonet och nu hade hon.... Ja bomber räcker att säg!

Så gäller det att tänka :) De brudarna med biga bouta som ses som "perfekta" av vissa män, de var som mig från början... Det är bara det att de var svagare än mig och satte silikon för att förbättra självkänslan.

Jag är verkligen glad att jag lärt mig leva med det och inte känner att operera mig. Och sådana här grejjer gör att jag blir riktigt glad och stolt över mina små bröst faktiskt. Hoppas någon av läsarna har små bröst så jag kunde muntra upp er med ;)

Puss alla!

Kommentarer
Postat av: Ich bin eine Dilshad

hej älskling...jag har rätt små bröst =$ om det kanske hjälpte ? hehe det är verkligen skönt att allt verkar vara bra nu, känns som du är på god väg att klara dig =P DET LÖSER SIG GUMMAN...haha vi ska ju utomlands, vi ska ha fett kul gumman, jaja..vi hörs senare tönt, haha du va störd igår natt =P hahaha puss

2008-11-07 @ 07:25:14
Postat av: Sara

Jag har heller inte jättestora bröst, men bättre det än hängpattar ända ner till knäna. Små är bättre och i undersäökningar visar det sig att killar tycker om det bäst haha :) power to smallbreasted :D

2008-11-07 @ 17:19:53
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0