Dagens diss!

Ja, tänkte börja dagen med en diss. Det är för tjejer med fejkade foton. Seriöst, det är ute... för vår ålder. Jag tycker det är okej om man är under 17, då är man lite fjortis av sig.. Hehe.

Nej, men jag dissar verkligen personer som sätter upp foton på sig som inte alls liknar de.. Varför gör man så mot sig själv? Tycker man inte att man är söt? Hela grejjen förstörs ju ändå när folk ser att man inte ser ut som på fotona och blir det inte pinsamt då?

Klart vi alla kan ha foton där man bara är liite extra sötare än i verkligheten, men då ska det inte bero på ett kilo smink eller en timme efter photoshop. Såg förresten Gina tricot-modellen igår på google. Gud, jag trodde verkligen hon såg ut som i reklamen.... Tydligen inte. Är skönhet något som ryms i flaskor?


Nä.. vad tråkigt..

Thats my thought, vad tycker ni?

Nu ska jag sätta på kaffe och börja plugga genus! Soo long ;) Masssa pussar och kramar till alla er nya läsare, superkul!


Kommentarer
Postat av: beauty and the tricot

hahahahaha jaaaa det va den fulaste tjejen jag sätt =D hahahaahah aaaah herreguuud =D jaja men nu ska jag läsa din andra =P



ps..jag tycker det är så kul att du inte behöver tjockt med smink =D inte ens smink överhuvudtaget =D puss skönthet!

2008-11-28 @ 16:21:39


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0