Dagen efter den perfekta morgonen

.. blev heelt okej. Lite både och kanske?

Stressade som fan till skolan och när jag typ var framme ser jag byns största hund stå där. bahh. ett hinder i min väg. när jag kom förbi så fick jag springa. men hann. I skolan kommer det in en lärare med pippilotter, helloooo? Men den där pippilottan var inte så mesig som det såg ut. Herregud. Hon bombade oss med läxor, ex. denna veckan ska jag läsa en bok på 180 sid, plus tre kapitel i en annan bok o sen ytterliggare några kapitel i en tredje bok. Sen fick vi en uppgift tills på onsdag, en muntlig framställning på 10 minuter om ett land med mer än en etnisk grupp och fördjupning av de etniska grupperna i det landet. Okej, så har man halva onsdag, torsdag, fredag och söndag till böckerna. Good luck Chuck!!

Bara att kämpa, ellerhur? Stack till biblioteket i Lund med darling och ordnade två av böckerna :) Sen bjöd han mig på fika och gjorde allt för att lugna mig haha. Och lyckades. *love*

Nu ska jag möta Caroline på msn och vi ska diskutera grupparbetet! Imorgon ska jag jobba undan så jag kan träffa min Madusha som jag saknat!



Peace sålänge!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0