Börjar tappa stinget!

Hellu! Ska precis sova, men måste skriva lite blogg först hihi.
Gossip girl innan ikväll :) Det har börjat bli sådär faktiskt, fler tittare som håller med mig?? Det känns så kliché-artat de senaste avsnitten.. som om de hade bytt manusförfattare nästan :S Jag tycker också att Dan&Serena beter sig helt konstigt! De sa att de älskade varann men gjorde ändå slut... Nej. Fan jag var helt såld i GG innan, men det börjar tappa stinget! Det är typ bara puttinutt och helt icke-trovärdiga saker händer. Som när Dan&Serena var i parken o de småtjejerna kom fram och började lägga sig i deras förhållande. Det känns som en typ av story jag brukade skriva innan när jag var typ 14 och började med noveller. Kanske en prao som har fått tagit över manusdelen eller?

Aja, vi får hoppas att det kommer tillbaka, så som det var förut, när man inte kunde missa en sekund (bokstavligen) och när man hoppade jämfota i slutet av frustration att man skulle få vänta en vecka på att få veta hur det skulle gå.

Ensam mamma söker tog ju slut ikväll :) Jag tyckte både Nina och Johanna gjorde fel val... men.. vad vet jag. Jag dömer bara av det jag sett på tv. Men Alex var sliskig.. tyckte jag. Konstig. Aja. Anette och Richard var ju huuur söta som helst. Det där är ju allt man kan önska sig... jag var helt överromantisk sen när hunny ringde :p Han undrade vad det var med mig... men jag sa att jag hade sett romantik och att jag oooockså ville flytta ihop!!

Aja. Där fick ni mina åsikter om tv:n ikväll. Hoppas ni också kollar på de programmen, annars blev detta ett väldigt tråkigt inlägg. Ja, det får ni helt enkelt ta! Om man inte tittar på Gossip girl så är dt illa!

Hehe. XoXo... Sooofiegirl ;)


Kommentarer
Postat av: ensam gossip boy söker

haha du och din gossip girl....jag tycker du borde ägna mer tid åt mig än åt de tramset =P jag har aldrig någon annan manusförfattare än du och deffenitivt ingen prao kille, isåfall hade den prao eleven varit vår kid =)



ensam mamma söker =S what a f** ?! visst vi har olika smaker gumman ...Hosttrams*Host.....

hehe okej att du blev inspirerad av dom och va romantisk mot mig =D haha jag blev fan skitglad =D aja nu ska du säga det till mig face to face ;) puss oinke...

2008-11-24 @ 07:07:55
Postat av: Sara

hehe ja håller med, har slutat klolla på det.. kollar istället på någon ny serie på måpndagar på kanal400 första avsnittet var kanon där :)

2008-11-25 @ 14:44:21
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0