Är det detta som är UNDERHÅLLNING!?

 

Jag vet knappt vad jag ska säga. Mitt hjärta värker när jag ser detta. Fattar ni!? Det gör ont i mig. Jag blir förtvivlad. Förtvivlad över att i detta land där jag bor, är folk så jääävla dumma och tycker att detta är kul underhållning på semestern. Och jag skämms. Det är inte bara så att det är någon med samma nationalitet som mig, i detta fall är det min egen släkt. De verkar tycka detta är kul? En upplevelse i Thailand. Tror ni det är en upplevelse för djuren?

Vet ni vad jag är JÄVLIGT TRÖTT PÅ!?  Att människor i min omgivning, i min släkt inte tänker längre än näsan räcker! Detta tyckte större delen av min släkt på mammas sida var bra semesterunderhållning. Min andra kusin, från pappas sida,,, hon säger att hon inte vill källsortera.. "den där jävla miljön". Var har jag hamnat? Hur kan jag vara så annorlunda de? Jag blir så jävla förtvivlad att varje dag se folk som lever i sin egen lilla värld, som inte tänker på andra. Som inte tänker på hur andra människor känner, hur djuren känner, hur vi påverkar det samhälle som vi lever i och våra barnbarnsbarns liv. Vi måste faktiskt vara så bra vi kan för allas skull, inte bara skita i allt och bara bry oss om oss själva.

Det känns som att jag är den enda som kämpar ibland, eller iaf en del av en mycket LITEN grupp som kämpar. Men så är det inte??? Jag har fel, ELLERHUR? Vet ni vad min högsta önskan är? Min högsta önskan i hela världen? Att alla människor skulle bry sig om samhället, om djuren, om andra än sig själva. Att alla människor skulle leva till det yttersta av sig själva och verkligen göra allt bra de hade kunnat. Om jag bara hade fått det, så hade jag kunnat vara utan allt annat jag vill ha. Det är min allra högsta önskan...
bara tanken på hur världen skulle se ut... om alla var vänliga mot varandra, behandlade djur väl, skänkte pengar till välgörenhet eller ägnade sig åt att göra något gott. Om alla källsorterade och såg till att använda resurserna väl. Ni ser den världen va? En ren värld, full av människor som bryr sig...

Det är allt jag vill ha....

Kommentarer
Postat av: Jump u stupid tiger! *SMACK*..Jump !!

hmm...det va ju inte så himla bra faktist, kan bara sitta och inbilla mig om hur mycket djuren har fått ta emot stryk för att just se till att en människa kanske får ett leende på sina läppar...

jag hoppas inte svenska cirkusar är detsamma, jag hoppas svenska cirkusar behandlar deras djur åtminstonne rättvist...ja det är verkligen en tankeställare.



jaja men vissa släktingar är på ett ett sätt, vissa är på ett annat..vissa källsorterar vissa idioter gör det inte, om inte man vill källsortera så kan man åtminstonne komma så nära källsortering som möjligt, typ att man inte kastar flaskor i samma skit, eller metaller, batterier, m.m.. i vanligt hushålls avfall..



puss gumman, sa du det till dina släktingar angående bilderna föresten ? typ att du visade dom att det där inte va kul.? aja puss iallafall...

2008-11-12 @ 07:03:23
Postat av: Linn

Jäkligt bra sagt gumman!! Håller helt och hållet med dig! Förstår mig inte heller på människor som tycker det är "kul" att se när djur behandlas på det sättet. De behandlas ju som saker och inte som levande varelser, de har väl fan lika mkt känslor som oss människor?! Och källsortering, liksom, hur fan svårt är det att sortera? Jag tycker inte det tar längre tid än att slänga ihop allt i samma :S Hoppas att folk tar till dig det du har skrivit och får sig en tankeställare för detta är viktigt.

2008-11-12 @ 09:07:33
URL: http://linnsi.webblogg.se/
Postat av: Sara

Jag håller också med dig Sofie, jag tycker det är exakt samma med cirkusarna vi har härhemma.. de kanske är snälla mot djuren men de hade haft det SÅ mycket bättre där de kommer ifrån! Att tursister åker och kollar på sådana här turistattraktioner utomlands gör ju att det skaffas fler djur som far illa... Du är så bra, därför du vågar stå för din åsikt! Btw, krya på dig :)

2008-11-13 @ 18:41:16
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0