Tisdagskunskap :p

¡Hola!

Ja mina kära vänner. Idag tillbringade jag förmiddagen i skolan. En intressant föreläsare.. Har liksom lite svårt att bestämma mig för om jag tycker om honom eller ej. Han är väldigt åsiktsfull och ger ju verkligen ingen objektiv föreläsning.. vilket är lite skrämmande. Man måste verkligen lyssna kritiskt och inte svälja allt han säger, utan tänka sig för vilket som är sanning och vilket som är hans åsikter.  Det är i alla fall ett intressant ämne - kultur. Att tänka på att det vi i Sverige ser som sanning och rätt och riktigt, kan vara fel och konstigt någonannanstans.
Klart att man visste det tidigare, men man diskuterar det kanske inte så ingående.

Vi får se hur det går på tentan sedan.. Känns knivigt! Imorgon är det grupparbete igen. Vi ska leta efter filmer på youtube som visar stereotyper av en ålder, etnicitet, genus och klass. Blir säkert intressant!

Jag är väldigt glad att jag har en pojkvän som jag kan diskutera dessa saker med :) Det är viktigt att reflektera lite och eftersom det är mitt intresse med kultur, människor och världen, så är det kul att ha en älskling som intresserar sig för detsamma :) Mina föräldrar är nog ganska likgiltiga till de ämnena och jag tror inte så många av mina vänner heller har de intressena... Men men.

Haha, ja detta blev en blogg om endast kunskap och skola, men ibland får man vara djup, ibland ytlig.

Puss alla, sov gott!

ps. Jag har inte känt mig deppig på 2 dygn nu!! Känns så skönt..! ds
ps2. Det spelas en sjukt konstigt låt på nrj :S "you got the sweetest as in the world..... Haha ds2.
ps3. Det går inte att ladda upp bilder!!! *grrr* ds3

/Miss S

Kommentarer
Postat av: älskling

hehe allt för dig mitt hjärta..jag vill alltid va på din sida love =) diskutera saker, komma fram till de vi vill komma fram till, gräla lite ibland samtidigt (händer nog aldrig, men ändå)för att man kanske envisas om en grej och behöver en liten push..ja det är så mycket =) och därför är jag glad över att kunna snacka med dig om mycket =) puss sötsak......ps, vaffan är DS för något =D

ps 2 =P jag älskar dig....öööh ds 2 =) ciiiaaaaoooo

2008-05-07 @ 05:27:16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0