TENTAKAOS!

Herregud mina vänner, vilken dag det har varit för Sofie!!!
Jag hade precis skrivit klart tentan när jag ska referera till en viss Berger.. Så tänker jag "Kan jag verkligen referera till Berger? Jag ska googla på honom och titta om han kan kopplas till den boken jag har". Jag hittar första upplagan på Google och börjar titta lite. Nej, men där hittar jag ett helt avsnitt om denna Berger! Ett avsnitt som inte finns i min bok - den andra upplagan. Jag får panik och jagar min lärare.
Innan jag får tag i honom hinner Ivana&Adisa ringa mig och fråga om just den frågan, för de tycker den verkar vara luddig. Inte konstigt att den verkar luddig när den är skriven utifrån ett avsnitt som inte ens finns i vår bok! Bara Saana i klassen hade upplaga nr 1 och hon tyckte det var en baggisfråga... Men ingen kopplade ju, för man tror ju inte att det kan skilja så mycket!

Så säger Adisa "Jag har fråga 2c kvar." Så säger jag "1c menar du? 2 har bara a och b".
Jaha, då visar det sig att jag har fel papper också! Att jag och Ivana råkat ta ett papper till OMTENTAN (varför lägger man det jävla pappret där samtidigt som originaltentan läggs ut???). Nu har hon mejlat fråga 2c till mig, för som tur var så stämde de andra frågorna... Så nu är jag inte alls klar med tentan, tur för mig att jag är ute i så god tid så nu har jag en dag på mig och då klarar jag det!



Jag tackar min nyfikenhet för idag! Jag har haft sån jävla tur egentligen att jag pratade med Adisa och att jag är en sådan perfektionist att jag googlade på Bergers namn.

Well well. Har köpt fina studentpresenter till Peet&Dess idag, en skitsnygg klänning till mig själv och haft jättekul med Madu :)

Jobba på Bistro på lördag hihi.
Puss / en nipprig Sofie

Kommentarer
Postat av: Linnsi

Usch usch! Fan vad sur jag hade blivit! Men tur att det löste sig gumman. Jag har bara 5 c kvar på min tenta sen är den klar. Sköönt.. Ska också jobba på lördag hihi. Pusseli!

2008-05-28 @ 15:52:59


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0