Saleisha! :)

image14
AP photo by Marion Curtis

Grattis :D Saleisha blev Americas next top model! Hon har varit min favorit sedan de första avsnitten faktiskt :) Chantal var också mycket sympatisk och vacker, men Saleisha är något extra :) Synd bara på frisyren.. Jag tycker nog att hon hade kunnat passa bättre i något annat. (på denna bild är den fin, men den brukar vanligtvis vara helt rak, som en potta)

Ännu en gång händer det sig att något man inte har jättehöga förhoppningar om blir en succé. Jag&älsklingen badade på Högevallsbadet i Lund ikväll och vi hade askalas-kul! Vi bara skrattade och busade, åkte rutschkana, åt mina mackor som jag omsorgsfullt hade gjort innan jag åkte. Vi bubblade bubbelpool och hade allmänt mysigt. Kvällen / eftermiddagen blev romantisk, rolig och spännande, vem vill inte ha en sådan dag? Härligt!
Slutsatsen? Ha inga förväntningar! (tråkigt! så kan man ju inte leva, right?)

Något som suger är att det ska komma några hantverkare hit imorgon (halv åtta på morgonen!!) och jag är hemma (as usual). Jag har lite fobi av mig att vara runt människor jag inte känner. Jag känner mig helt enkelt obekväm i sådana situationer, så jag känner mig inte superglad över att de ska komma. Visserligen är den ena en pappa härifrån byn, så man vet ju vem han är, men det känns ändå lustigt att ha de i sitt hem. Man kan inte slappna av och leva som vanligt.. Aja, vi får väl se hur det går.

Läste Saras blogg idag, kan tipsa om den :) solklartsara.blogspot.com. Riktigt snygg layout, men hey, ge inte upp min för hennes ;)

Pusspuss alla söta / Miss Savo ♥

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0