Måndagförmiddag!

Idag har jag redan lärt mig två saker och klockan är bara kvart i ett! Det första är att livs-vilkor stavas livsvillkor, alltså med 2 "L". Det andra är att det inte finns något svenskt ord för "migrant". På engelska beskrivs det som "people who move from one country to another" och de svenska orden är "invandrare" (vilket inte är personen INNAN den kommer in i landet) och "flyttfågel" - Kom igen!
Jag tycker att vi helt enkelt borde säga migranter. Det måste finnas ett ord för en människa som är på resan, inte ännu inne i landet som invandrare eller inte flyr som flykting.

Well well. Nu har jag paus och jag har fräschat upp min profil lite :) Ny bild, vad tycks? Mer likt mig måste jag säga..

På tal om likt. Det finns vissa brudar som sätter upp bilder här och var där de är skitsnygga, man blir liksom avundsjuk bara av att titta på dem. Några exempel är 2 tjejer från Arlöv. När jag såg de blev jag smått avundsjuk bara av att veta att de KANSKE kände min pojkvän, att han ens sett dem! De var otroligt fina. När han hörde det bara skrattade han och sa att de verkligen var fula egentligen. Varför sätta in bilder där man inte är lik sig? Är inte det ett väldigt förminskande av sig själv, är man inte nöjd med hur man egentligen ser ut? Det blir ju bara pinsamt för en själv när andra kommer på att man visst inte är så snygg som på bilden. Nej brudar, stå för de ni är eller bara låt bli att sätta in en bild.. Mitt tips bara (A).


Nu ska jag fortsätta plugga med fråga 3 : Diskutera hur Bergers och Clarks läsningar av konst och konsthistoria illustrerar förhållandet mellan social struktur och representationer.

En baggis ju! ....

Kyss

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0