Sweet summer :D

Årets första dopp gjordes igår i Lomma ! =D
Mycket skön och rolig dag! Var med älskling och hans bästa kompis, Pishiii. Vattnet var faktiskt ganska skönt. Först var det ju kallt som satan, men när man väl doppat sig var det skönt. Vi låg lite där i vattenbrynet, för där är det varmt!

Trevligt att träffa Pish.. Önskar att jag hade någon singel tjejkompis till honom, för han är nog en trevlig, mysig och ganska kul pojkvän. Han heter Andreas och är blond, medellång och medelsmal. (gör lite reklam... :p) Men tyvärr så är alla mina tjejkompisar upptagna... Får hoppas han hittar en själv, för som jag sa till älskling igår; det känns som att han också vill ha Dilshad till pojkvän haha. Vi bråkar om vem som ska vara med honom :p Dessutom hade vi kunnat ses lite oftare om vi varit fyra stycken..

Japp, idag ska jag till min kusin på examensfest... Får väl se hur det blir.. Gott att äta iaf:p

Åhhh vad jag älskar sommaren :D Bara vill ha mycket meeer av stranddagar, havsdopp, parker, äta ute, GLASS I STORA LASS, bikini, kjolar, linnen *me like*. Fika med tjejkompisarna i solen eller softa med älskling på en filt i en park.. Detta är en fin tid för mig. Jag gillar inte de kyligare månaderna.... Som sagt, om inte Sverige varit ett så himla bra land hade jag nog övervägt att flytta till ett annat land sen. Men nu ska det njutas hela sommaren lång!!

Ha det underbart vänner och säg till om någon av er är sugen på Dilshads polare så kan jag ge en närmare presentation *haha*.

Kyss /  Miss Savo ♣

ps. Tack Sara för den gulliga kommentaren :D Jag läser alltid din blogg, men kan ju ej kommentera! ds

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0