RIP Skåneexpressen 2!

Hej! Jag kom hem nu, för ungefär en timme sedan, det vill säga klockan kvart i elva och då såg jag den nya busstabellen. Snabbt kollar jag upp Malmö-bussen, jippi, buss en gång i timmen även lördag och söndag! Och fortsatt samma tider, tack hujeda mej, annars hade jag missat många bussar framöver :p Iaf, the big news är att Lund-bussen bara går till Hörby! På vardagar går den tre turer ända till K-stad och den senaste avgår..... 14.15 haha, what a joke! Lördagar och söndagar kan man endast titta i stjärnorna eller i minnet efter några turer till K-town.

Varför kom jag hem så sent då? Jo, jag har varit mestadels av dagen i Malmö. Åkte dit vid ett och träffade Linnli vid tre. Vi gick omkring i Slottsparken en bra stund, tog en god glass och ja.. Fördrev tid ;p Fick vänta en halvtimme på älsk, pga alla studenter! Trodde att han skulle komma runt tio i sex, men han kom inte förrän kvart över, dryyygt! Men men, grattis till studenten, alla =)
Jag&kärlek åkte till Mobilia och köpte hela 4 skjortor!!!!! Om ni känt honom hade ni förstått att det var ett mindre (eller större) mirakel. Men det var bara för att en skjorta kostar 98:- och idag så fick man 2 för 98:-. Heeelt galet billigt! H&M såklart. Skitsnygga! Han köpte en ljusblå med tunna bruna ränder, en svart med tunna vita ränder och en helt vit linneskjorta, som man kan ha lite mer soft. Dessutom gav han en till sin bror. Man får ju vara snäll ibland (A). (Och nej, min pojkvän är inte fattig... :p Han har rätt fet lön... Han bara gillar inte att lägga de på kläder.. Jag litar på honom och väntar på ett stort hus med pool en vacker dag ;) )
Älskar dig min stjärna!!!

Idag var jag även hos tandläkaren klockan 08.15 imorse!
Det gick skitbraa!! Jag lagade ett hål och var helt lugn och avslappnad. Kändes bra! Känner mig stolt över mig själv :) Jag tror det var en fördel att vara där så tidigt på morgonen för jag var så trött att det var säkert det som gjorde mig lugn.

Nu har jag berättat om hela min dag i okronologisk ordning :p Spännande det blev va? ^^

Godnatt sockertoppar! Puss / Miss S



Sådanahär vimlar det av i Slottsparken :) SÖTINGAR!


Kommentarer
Postat av: älskling

vva !!! ska 2an försvinna =( faan =( ja men nu vet vi iallafall hur att jag kan köra till ericsson om jag nu tar bussen,men jag måste då kolla när arlövsbussen går enligt mina önskemål =P jag är så så så trött justr nu, så jag kan verkligen inte komentera bibi =( puss

2008-06-04 @ 05:12:38


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0