Pms

Haha sitter här och läser på Wikipedia om PMS. Måste kopiera det, så träffsäkert! :p

"Stämningsläget förändras i rikting mot nedstämdhet och kvinnan blir känslomässigt instabil. Det gäller allt mellan "att känna sig olycklig" (vara dysforisk) till verklig depession. Däremellan ligger tendens att bli irriterad, intolerant, orolig, grälsjuk och aggressiv. Forskare tror idag att det beror på överkänslighet i hjärnan mot progesteron"

Intolerant - check
Orolig - check
Grälsjuk - dubblecheck
Aggressiv - HAHA check


Älskling, du kanske förstår mig bättre nu? Ibland kan det verka som att somliga tror att tjejer bara skyller på PMS, men den styr en starkt kan jag meddela. Jag bara känner att hornen växer ut, att jag måste ifrågasätta och nästan klaga... Att jag vill vara en pain-in-the-as. Därför blev vårt samtal ikväll inte det bästa. Jag har känt av PMSen ända sedan måndags, men den har varit relativt under kontroll.

Under dagen fikade jag en stund med Madu, kul :) Hon var såå fin idag i sin nya klänning! hihi. Viss sympton på PMS kom också när en övningsbilist inte stannade för högerregeln hehe. Löjligt visst? Men, dock, så tycker jag att det ska man FAN kunna, annars ska man inget körkort ha. Sådetså.

Well well mina kära vänner. Kanske jag ska spela lite sims nu och bränna några hus innan jag sover... Haha nee. Men faktum är att min brorsa förut brukade mura igen köket och gjorde att någon brann inne vid spisen och sen kommer ju döden och hämtar personen. Hehe rätt sjukt spel egentligen. Nej, nu ska jag dra.

Kisskiss / Sofie

Kommentarer
Postat av: älskling

hahahaha du o ditt pms, du är allt för go min kära dam =D du kan KAN inte INTE skylla på det älsk....sådetså =P nej men vaffan...love...först pms...kanske 1 vecka innan mensen, sen mensen o då är du också sur, o sen så har jag bara två veckors frihet =D hahahah de inte alls bra ju, jaja men jag tycker killar också ska få införa en slags "damp" som tjejer har. hmm låt oss kalla det för "kärlek" ;P hihi puss bibi....skitskönt att ha vatt med klumpedumsen både igår och idag =)hihihi ciao <3

2008-06-06 @ 18:50:11


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0