Min lördag

Idag har jag jobbat hela dagen! Det var jättekul faktiskt! När jag kom dit såg jag ett bekant ansikte hehe. Han som jobbade i cafeterian på Milner var där som pizzabagare :D Blev glad av att se honom haha. Han flippade alltid med oss... Åh milner.... :) Jag&Linn träffade på Andreas i stan, sa jag det? Vår gamla mentor. Åhhh saknar!

Iaf. EM-match idag ju och storbildsteve på Bistro. Nice! Jag serverade i en Sverigetröja hela dagen *läckert*. hehe. Alla var galda idag och man blev så glad av arbetskamraterna.. Gästerna var supertrevliga och dricksen flödade kan jag säga. Alla på jobbet tippade också. Bara jag och Simon som tippade på att Spanien skulle vinna haha. Men han gissade 3-0 och jag 3-2... så jag vet inte vem som vann pengarna :S Kanske ingen...

Det är i alla fall inte så illa att jobba på en lördag, för det känns inte ens som att det är lördag, det är mycket mer gäster och sen blir alltid söndagen fan så mkt roligare :D

Nää.. Nu ska jag kolla runt lite... Bussar till Lund imorgon blandannat. Får kolla Malmöbussen, för som ni vet har Lundbussen slutat gå till K-stad nu... Glöm inte att busstabellen är ändrad :D En påminnelse från moi!

Nu e jag aaastrött, pratade nyss länge med älskling.... pallar nt ens tänka på att ta bussen kl 11 imorgon!!! måste zzzzova.... fan att det ska vara så långt mellan oss.

Godnatt / Miss S

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0