18 juni.

Hejsan hoppsan.
Idag tittar solen fram =). Hoppas det fortsätter så nu.... Det var mkt trevligt att träffa Jonna går, även om hon nt hittade något att ta på sig... Men hoppas det blir fint med de rosa legginsen :) Och mycket trevligt hos Jennie också på hennes 17årsdag! God mat och trevligt sällskap. Hon fick jättefina presenter också!

18 juni. Idag ska de rösta om den där FRA-lagen. Jag fattar inte vad folk gnäller om. Det handlar ju bara om att förebygga våld genom att hitta hot eller planer på dåd. Det är inte direkt så att de som har den arbetsuppgiften kommer att sitta och läsa mina mejl som om det vore häntextra. De kommer antagligen scanna efter ord som kärnvapen, terrorism, al-qaida eller gud vet vad. Kanske barnpornografi också hörde jag. Så varför sådan uppståndelse? Det är nåt fel på dig om du tror ditt liv är så intressant att det måste skyddas från regeringen.... :p Tycker jag.

Nej, nog talat om FRA..

Ska snart hem till mormor&morfar o kolla på Gossip girl och sätta upp tältet så jag kan det till Öland. O visa dem att tjejer också kan sätta upp tält... Ehhhh..


Peace! /Miss S *♦


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0