Freee

Idag var jag frii som en fågel =D Tillbringade dagen med att låta flickorna vara ute hela förmiddagen i buren på gräsmattan, tvättade bilen.. I bikini *wooo*. Haha. Sen drog jag till stranden med Dess och efter en ganska bra stund hittade vi till Anna&Ronja. Första gången jag var i Äspet idag, det var nice där faktiskt. Inte så mycket liv direkt, men skitskönt, kristallklart vatten och ganska djupt också. Såg dock en stor fisk! Bah!

Förra gången jag var på stranden med Dess tyckte jag hon var jättebrun och idag när vi jämförde var vi lika bruna =D YEAAAJJ! Jag kan faktiskt bli brun! Jag har pigment!! Haha. Vi tog en lång strandpromenad också och snackade om allt möjligt. Planerar in en övernattning med Madu och ha filmmaraton och massa mys och gott! Hoppas det blir snart!

Ikväll var jag på jobbet, men jobbade inte utan var där och åt med familjen och mormor&morfar. Som jag sa igår att jag skulle :p Plankan var fan inte god. Tror inte att det är min typ av mat helt enkelt. Alla andra gillade sin mat iaf, så det var bra!

Åh jag är så glad att jag har kommit över min getingfobi och det är allt tack vare Bistro! Att jobba tillsammans med några getingar i baren har gjort att jag knappt bryr mig om de surrar framför huvet på mig. Jag är verkligen glad över det =D Känner mig duktig hihi. Trevligt att träffa mormor&morfar, men tiden gick för snabbt.. Jag får träffa de snart igen, får väl åka till Nova med mormor någon dag.. Hon ville dit sa hon. Efter middagen åkte jag och älskling in till K-stad en stund och promenerade runt i det underbara kvällsvädret. Drack kaffe  medan vi gick och bara pratade. Jag älskar att prata med dig älskling! Finns ingen bättre att prata med!

En negativ sak är att jag sålde min underdel för 2 ynka spänn. Snåla jävla människor. Mer än så är den väl värd? Jaja, jag slösade 96 kronor men jag antar att det är bra att den kommer till användning iaf!

Nu ska jag sova, för jag ska köra till jobbet klockan halv elva imorgon.
Pusss / *° Miss S

Ps, jag ska rätta en sak från igår. Linn är ju ej i Grekland, utan på Sardinien! Ds

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0