Heey!!

Sitter här och läser "bra att veta" på Apollos hemsida. Typ info om utflykter, pass, flygresan och sådant. Sådant kuligt hihi. Jag är nervös inför flygresan !!!

Men men. Igår var sååååå roligt! Malmö med Madu ju! Hittade ett par jeans, en snygg höstjacka, två vanliga koftor och en meeeegahet klänning =D Jag blev kär vid första ögonkastet! Efter en lång shoppingdag och en jävligt tajt fickparkering så gick vi till Linnsan en stund.. Men var inte där länge... Synd, hade velat snacka mkt mer. Men men, sen skulle Linn till jobbet så då drog vi ut på festivalen en stund. Stod en kvart i kö, minst, för att köpa munkar haha. Och Madu skulle tvunget köpa många eftersom vi stått i kö så länge och orkade vi äta upp de...???
haha. Sedan busade vi, men jag ska inte säg vad, för Linn kanske läser min blogg o det är hemligt för henne *tihi*.

Det hände en incident när jag körde i stan iaf. Lite svårt att förklara, men jag stod i ett stopljus med två filer och jag körde rakt fram i höger fil och då blev han i vänsterfil skitförbannad och tutade och gestikulerade att jag var dum i huvudet. Jag kunde inte släppa det sen, för jag är en sådan person som hatar att göra fel och om jag gör fel så ska jag veta om det själv, för då är man inte lika korkad :p Men senare när vi lämnat Linn tog jag den vägen igen och lade mig i den filen han hade legat. Där låg bilar där jag hade legat och vi körde framåt in peace. *ahhh* Jag gjorde inget fel. Haha, jag hatar att göra fel.... Och det gjorde jag inte =D Vet verkligen inte vad som var hans problem bara.... Hmm undrar det fortfarande faktiskt. Han körde in bakom mig och tutade... Men om han var tvungen att köra in bakom mig..., var det då inte han som lade sig i fel fil från början? Eller om det kanske var jag som inte höll mig bra placerad? Jag har ingen aning! Aja.

Oj, vilken diskusion om min bilkörning, men jag undrar verkligen!! Ett annat trafikmysterium är boten som älsking fick igår också =/ Vi letade igenom teoriböckerna o allt idag bara för att lista ut vad han gjorde fel... Han är kanske som mig =D Eller kanske han bara är pissed-of att slänga 500 spänn på det... Jag tror på det senare alternativet! Men jag hoppas han lyckas snacka med de och se vad som var fel.

Dagens feta minus är för barnfamiljer som går till restaurang med deras ouppfostrade ungar.
1. När barnen spiller ut sin läsk.... De behöver inte låta de hålla glaset själv!
2. När ungarna (bäbisarna) ska leka med våra tandpetare och slänga ut de över hela bordet/golvet... LÅT DE VARA förfan.
3. När de lämnar bordet som en svinstia och inte ens försöker plocka upp efter sig.
4. När de förväntar sig att maten ska komma på 10-20 min även om de är 14 pers. Gå till Macdonalds nästa gång!

Det var allt från mig denna dag. Dagens plus är att jag var ledig en lördag första gången på typ en månad och det var wonderful! (jobbade kväll, men dagen var sååå skön!). Nr 2 är att det bara är en vecka kvar till Lefkas =D

Pusss!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0