Ett film-måste!

Kom ihåg att jag ju har glömt att berätta om en film jag såg igårkväll. Det var en av de bästa filmerna jag någonsin sett! (och sen att mamma säger att jag säger det efter varje film vi ser.... hehe aa, det kan ligga viss sanning i det!) Men dock, så var denna film otrolig.

Manuset :
En liten flicka blir kidnappad och två privatdeckare (som också är ett par) blir anlitade att hitta henne... "Ojj... så hittade de henne och så lever alla lyckliga i alla sina dagar!", tänker man. Men icke. Denna film bryter trenden och ger ett otroligt genomtänkt och spännande manus! Det är snabba vändningar och man anar aldrig vad som ska hända. Det är inte heller den lilla perfekta amerikanska familjen som gråter över sin blonda lilla oskyldiga flicka till någon pianomelodi, nej, detta är en ovanlig film i kategorin! Den är realistisk och inte "good bless america and the police".

Hehe, jag hoppas ni tycker den låter intressant, för ni missar något om ni inte ser den. Dessutom skitbra skådespelare som Morgan Freeman och Michelle Monaghan. Regissören är ingen mindre än Ben Affleck (!!).  En av huvudrollerna är hans bror Casey Affleck. Snälla Ben, gör fler filmer och din bror kan ta över skådespelar-titeln!!

Så gå nu direkt och se den - Gone baby Gone heter den. Glöm ej! ;)











Kommentarer
Postat av: Samzy

o låter riktigt bra... ska nog se den =)

2008-08-19 @ 16:32:27
URL: http://samzy.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0